Pápa: fordulat – a megyei első osztályban indul a Perutz FC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.19. 09:16
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) határozata értelmében a Perutz FC a megyei első osztályban indul a 2015–2016-os szezonban.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Veszprém Megyei Labdarúgó-szövetség a megyei másodosztályba sorolta be a klubot. Csakhogy néhány nappal ezelőtt jött a fordulat, és a Magyar Labdarúgó-szövetség határozata alapján a megyei első osztályba került a Perutz FC – adta hírül a papa-ma.hu.Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Veszprém Megyei Labdarúgó-szövetség a megyei másodosztályba sorolta be a klubot. Csakhogy néhány nappal ezelőtt jött a fordulat, és a Magyar Labdarúgó-szövetség határozata alapján a megyei első osztályba került a Perutz FC – adta hírül a papa-ma.hu.

Az MLSZ határozata az alábbiakban olvasható:

„Új sportszervezet csapata csak a területileg illetékes bajnokság legalacsonyabb osztályába sorolható, kivéve ha NB I, NB II-es tagsága a korábbi sportszervezetnek azért szűnt meg, mert licence követelménynek nem tudott eleget tenni. Amennyiben az új sportszervezet vállalja, hogy a korábbi sportszervezet utánpótlását működteti, úgy a megyei I. osztályba sorolható. Az utánpótláscsapatok a bajnoki eredményeiknek megfelelő osztályban szerepelhetnek tovább. A besorolás feltétele, hogy a Megyei (Budapesti) Igazgatósághoz az új sportszervezet nevezése beérkezzen, annak az illetékes versenybizottság helyt adjon."

A megyei portál információi szerint a megyei szövetség július 20-án tárgyalja a Perutz FC ügyét, nagy kérdés, hogy ha elfogadja a megyei szövetség az indulást, az utánpótláscsapatok ügyében a Perutz számára milyen döntés születik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik