Labdarúgás: élet a pápai romon, a megye II-ben kezdenek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 11:05
A Veszprém Megyei Labdarúgó-szövetség (VMLSZ) döntése értelmében a Pápai Perutz Futball Club – amely új sportszervezetként a Lombard Baráti Körből alakult át – a megyei másodosztályban kezdheti meg szereplését a 2015–2016-os idényben, számolt be a hírről a papa-ma.hu.

A pápai vezetőknek sűrű programjuk lesz az elkövetkezendő hetekben, mert nem egy, hanem két együttes keretét kell kialakítaniuk. A VMLSZ ugyanis úgy határozott, a Perutz FC-nek a megyei pontvadászatban is kötelező U19-es csapatot indítania. A pápaiaknak van ebben a korosztályban csapatuk, de az az országos bajnokságban indul. Azt a kérelmüket pedig, miszerint utóbbi együttes számítson a Perutz utánpótlás-alakulatának, a megyei szövetség elutasította.

Ennek érdekében a PELC korosztályos csapatai, valamint az újonnan alakult Pápai Perutz FC július 15-én, szerdán és július 20-án, hétfőn 18 órai kezdettel 13 éves kortól egészen a felnőtt korosztályig játékostoborzót hirdet a Perutz Stadionba. A PELC edzőgárdája Lengyel Ferenc szakmai igazgató vezetésével tart edzést, amelyen az első csapat vezetőedzője, Marton Miklós is jelen lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik