NB III: szankció – edzőváltás után 3 játékost is felmentettek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.18. 15:44
Az ibrányi kupavereséget követően a labdarúgó NB III-ban szereplő Jászberény vezetősége szerződést bontott Gelei Károly vezetőedzővel, de az eredmények azóta sem jöttek, így a vezetőség most szankciókra szánta el magát – számolt be róla a klub honlapja.

A feltételeket megteremtő jászberényi klubvezetőség nem megy el szó nélkül a sorozatos vereségek mellett és valamilyen retorziót alkalmazva megpróbálja felrázni az „összezuhant” keretet – az elöljárók azonban nem az új tréner, Arany László leváltását határozták el.

„Három játékost, Sorecz Szabolcsot, Háda Zoltánt és Switzer Nabilt eddig nyújtott gyenge teljesítménye miatt felmentettük a munkavégzés alól – mondta a klub honlapján az elnök, Gottdiener Lajos. – A továbbiakban nem számítunk a játékukra, a téli átigazolási időszakban távozhatnak. Pótlásukra nincs lehetőség, az őszi idény hátralévő részét ezzel a kerettel fejezzük be.”

A Jászberény 10 forduló után 10 ponttal a 13. helyen áll az NB III Keleti csoportjában, a csapat az előző hat bajnokiján mindössze három pontot szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik