NB III: sok volt a két Loki-piros; FTC-siker; Csizmadia döntött

Vágólapra másolva!
2016.03.27. 18:36
A labdarúgó NB III 24. fordulójában a tartalékcsapatok közül az Újpest, az MTK, a Puskás Akadémia és az FTC nyert, a Paks ikszelt, a Debrecen, a Békéscsaba és a Honvéd kikapott.

NB III
24. FORDULÓ
KELETI CSOPORT
NB III
24. FORDULÓ
KELETI CSOPORT

Újpesten az első csapatban tavasszal kevesebb játéklehetőséghez jutó Balázs Benjámin duplázott, Gere Zoltán is betalált, a lila-fehérek 3–1-re legyőzték a REAC-ot. A Debrecen emberhátrányban is egyenlített a Putnok ellen, ám másodszor is hátrányba került, majd még egy pirosat kapott, így vereséget szenvedett.

Újpest II–REAC 3–1
DVSC-DEAC–Putnok 1–2

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT

Budafokon a Békéscsaba a korábban az első csapatban rendszeresen játszó Borbély Bálint góljával egyenlített, ám Csizmadia Csaba a 91. percben eldöntötte a három pont sorsát. A Paks Bölcskén játszott döntetlent, a Honvédban pedig hiába szerzett ismét gólt Vernes Richárd, a kispestiek 3–2-re kikaptak Hódmezővásárhelyen.

Budafoki MTE-Újbuda–Békéscsaba II 2–1
Bölcske–Paks II 1–1
Hódmezővásárhely–Bp. Honvéd-MFA 3–2

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT

Könnyedén nyert otthon az MTK a rapszodikus BKV Előre ellen. A Csepel másodszor is kikapott azután, hogy tízezer néző előtt megverte otthon a Ferencvárost, ezúttal a Puskás Akadémia örült ellene. Az emlékezetes mérkőzés óta a listavezető Fradi sem találta magát, ám most újra nyert, 2–0-s sikernek örülhetett Lipcsei Péter úgy, hogy ezúttal nem játszatott az első keretből visszahívott játékost.

MTK II–BKV Előre 2–0
Csepel–Puskás Akadémia II 0–2
Balatonfüred–Ferencváros II 0–2

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik