PALÁNKI ISTVÁN 2020.01.15 16:59 Frissítve: 2020.01.17 10:19

NB III: Schön László lett a DEAC új edzője – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a korábbi ceglédi edző, Schön László lett Kondás Elemér utódja a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC-nál, miután közös megegyezéssel szerződést bontott volt klubjával.Ideje volt.

Schön László lett az NB III-ban szereplő DEAC labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Már ellenfélként is szimpatikus volt a DEAC, Kondás Elemér munkáját szeretném folytatni, mert láthatóan ez jól működött. Minden adott a profi munkához, így akár meg is lehet a kitűzött cél elérése, vagyis hogy megnyerjük az NB III-at” – fogalmazott az újdonsült DEAC-vezetőedző.

Kinevezésével egy hosszú ideje tartó huzavona végére került pont. A decemberben távozó Kondás Elemért az első hírek szerint Vitelki Zoltán követte volna a DEAC kispadján, azonban őt „elhappolta” Szima Gábor és a DVSC, így mára már a Loki vezetőedzője. A közelmúltban arról szólt a fáma – sőt, már sajtótájékoztatót is összehívott a debreceni klub –, hogy Boér Gábor lesz a fekete-fehérek trénere, azonban ő arról beszélt, hogy nem volt még megegyezés, sőt azt mondták, hogy még sajtótájékoztató sem lesz. Ha lenne olyan, hogy „futballszappanopera”, akkor az jól jellemezné a DEAC elmúlt heteit. 

Legalább olyan nehezen, mint egy pápaválasztás alkalmával, de a cívisvárosi együttesnél is felszállt tehát az a bizonyos „fehér füst”.

Kezdődhet a munka a feljutásra pályázó gárdánál.

2020.01.17 22:00:17

Labdarúgó NB II THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Fáy utcában komolyan számolnak vele.

2020.01.16 11:11:59

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Új klubmodell, feljutás esetén is csak magyar játékosokat szeretnének szerepeltetni – interjú Nagy Miklós tulajdonos-klubigazgatóval.

2019.12.27 09:15:35

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

„Az a célunk, hogy minél jobb körülmények között a lehető legjobb játékosok nevelésével segítsük a magyar labdarúgást.”

2019.12.19 15:02:23

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Csákvár és a Siófok az ősz meglepetése • A Szeged a legjobb újonc • A Vasas és a Haladás csalódást okozott.