NB III: Kabát Péter újra gólt lőtt, fölényesen nyert az ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.26. 18:36
A lendületben lévő ETO FC Győr 4–0-ra megverte a Csepelt a labdarúgó NB III 17. fordulójának szombati játéknapján a Nyugati csoportban. A Szigetszentmiklós 2–1-re győzött a Budafok vendégeként a Középcsoport rangadóján, és hatpontosra hizlalta előnyét a tabella élén. A PMFC simán felülmúlta a Pénzügyőrt (3–0), míg a Keleti csoportban a Monor 1–0-ra legyőzte a BKV Előrét, és az első helyre ugrott.

NYUGATI CSOPORTNYUGATI CSOPORT

Az ETO fölényes győzelemmel folytatta jó sorozatát: Magasföldi József fejesével és Kabát Péter lövésével már az első félidőben kétgólos előnyt szerzett a Csepel ellen, majd a második játékrészben Rácz Ferenc és Kulcsár Kornél is a kapuba lőtt. Csereként pályára lépett a győrieknél a héten igazolt Dudás Ádám is.

Az Ajka már az első percben vezetést szerzett az Andráshida ellen, be is húzta a három pontot, míg a Tatabánya a Diósd, a Veszprém pedig a Komárom vendégeként szerzett pontot.

KÖZÉPCSOPORT

A Szigetszentmiklós egyik „gólfelelőse”, Varga Bence az első negyedóra végén szerezte meg a vezetést a Budafok elleni rangadón, Vaszicsku Gergő a játékrész derekán egyenlített, majd a második játékrész elején Májer Gergő is betalált – az ő találatával vitték el a három pontot a vendégek. A hajrában a hazai csapatból Margitics Andor és Grúz Tamás piros lapot kapott.

A PMFC Koller Krisztián duplájával és Károly Bálint találatával győzte le a Pénzügyőrt.

A Dabas-Gyón–FC Dabas presztízsmérkőzésen háromgólos vendégsiker született, a vendégeknél a 204 cm-es Takács Kornél duplázott, második gólját tizenegyesből szerezte.

KELETI CSOPORT

A Monor a 68. perctől emberhátrányban játszott, a második félidőben becserélt Miholics Milán 85. percbeli góljával mégis legyőzte a BKV Előrét. A Jászberény kétgólos hátrányban volt Nyírbátorban – Hornyák Marcell két gólt szerzett a hazai csapatban –, de végül Ludasi Martin 88. percbeli találatával pontot mentett.

A REAC és az RKSK győzelemmel erősítette meg pozícióját, az alsóházban fontos győzelmet aratott a Hatvan és a Tállya.

LABDARÚGÓ NB III, 17. FORDULÓ
Szombati mérkőzések

KELETI CSOPORT
Tállya–ESMTK 3–0
REAC–Putnok 4–1
Nyírbátor–Jászberény 3–3
Hatvan–Tiszaújváros 1–0
Rákosmente–Somosi TC Salgótarján 3–1
Monor–BKV Előre 1–0

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Mórahalom
–Méhkerék 2–0
Budafok–Szigetszentmiklós 1–2
Szekszárd–Dunaújváros 1–1
PMFC–Pénzügyőr 3–0
Dabas-Gyón–FC Dabas 0–3

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
ETO FC Győr–Csepel 4–0
Ajka–Andráshida 2–0
Diósd–Tatabánya 0–0
Komárom–Veszprém 0–0

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik