HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.11 10:37 Frissítve: 2018.01.11 11:16

NB III: Pécsen egyelőre nincs pénz fedett lelátóra

Ha a labdarúgó NB III Közép-csoportban harmadik helyen telelő PMFC feljut a másodosztályba, albérletbe költözhet Kozármislenybe fedett lelátó hiányában.

HIRDETÉS

 

 

A pécsi csapat – amely a 2014–2015-ös idény után nem kapta meg az NB I-es licencet, így a Baranya megyei I. osztályba sorolták vissza – a mostani szezonban az MLSZ engedélyével játszhatja Pécsen hazai találkozóit.

 
(Há)borús övezet – két éve már eltemették a pécsi futballt
Nem szűnik meg a PMFC, megnyugtatták a játékosokat

A szövetség a nyáron nem hitelesítette a Stadion utcai létesítményt fedett lelátó hiányában, s a PMFC a Kozármisleny otthonát jelölte meg hazai pályaként. Az MLSZ azonban – a baranyai klub kérésére – a 2017–2018-as évad végéig felmentést adott, így az együttes Pécsen játssza hazai mérkőzéseit.

„A mostani északi lelátóoldalon tervezett kétszáz szék befedése a számításaink szerint mintegy nyolc-tíz millió forintba kerülne, erre azonban egyelőre nincs pénz
– mondta a pecsiujsag.hu-nak Szűcs Zsolt, a pécsi labdarúgást irányító PSN Zrt. vezérigazgató-helyettese. – Ha feljutna a csapat, akkor a másodosztályban nyolcszáz fedett ülőhelyet kellene kialakítanunk.”

Szűcs Zsolt hozzátette, addig korai a lelátó befedéséről beszélni, amíg a csapat nem harcolja ki az NB II-be való feljutást. Mint mondta, akár a harmadosztályban, akár a másodosztályban szerepel a következő idényben a PMFC, megfelelő lelátó híján megoldást Kozármisleny jelenthet.

A PMFC 16 forduló után a harmadik helyen áll a harmadosztály Közép-csoportjában, két ponttal lemaradva az éllovas Dunaújváros mögött.HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

2018.09.30 15:57:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Bozsik: az égiek sem akarják a folytatást • Hatodszor nyert otthon a Csaba • A hajrában mentett pontot a Csákvár.

HIRDETÉS
HIRDETÉS