NB III: gólzáporos diadallal folytatta a nyomulást az ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.15. 21:17
Az ETO FC Győr hazai pályán 5–0-ra megverte a Csepelt a labdarúgó NB III 3. fordulójának szombati játéknapján, így a mérlege továbbra is hibátlan. A nap rangadóján a Kazincbarcika idegenben 2–1-re legyőzte a Ceglédet, és a keleti tabella élére ugrott.

NYUGATI CSOPORTNYUGATI CSOPORT

Az első két meccsüket is hazai pályán megnyerő győriek Mayer Milán révén a 16. percben kezdték a gólgyártást, a szünetig Weitner Ádám és Németh Márk is betalált, majd a második félidőben Köles János és Illés Dávid szomorította tovább a veretlenségüket most elveszítő csepelieket. Az ETO százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül vezeti a tabellát.

A Mosonmagyaróvár Mundi Roland gólja révén már az első percben vezetett a Diósd ellen, és végül le is győzte 2–1-re eddig hibátlan ellenfelét. A III. Kerületi TVE második félidőbeli góloknak köszönhetően szerezte meg idénybeli első győzelmét.

KELETI CSOPORT

A Kazincbarcika honlapjának beszámolója szerint a Cegléd már a 4. percben büntetőt rúghatott a két százszázalékos csapat rangadóján, de Markó Ádám lövését Szabó Ádám hárította. Odrobéna Péter öngóljával a hazaiak szerezték meg a vezetést a 28. percben, ezzel azonban még messze nem volt vége az első félidőnek: a 42. percben egy kakaskodás után Pozsár Dánielt – második sárga lappal – kiállította a játékvezető, és a vendégek Odrobéna fejesével még a szünet előtt kihasználták az emberelőnyt.

A második félidőben csupán egy gól született, ezt a barcikai Lakatos Béla fejelte – 2–1-re győztek a vendégek. A hajrában a ceglédiek egy kezezés után büntetőt reklamáltak, eredménytelenül. Nem ez volt az egyetlen alkalom a rangadón, amikor nehezen nyugodtak bele a szerintük erélytelenül bíráskodó játékvezető döntésébe.

A Hatvan az 57. percben emberhátrányba került Tiszaújvárosban, de még azt követően is többet támadott – hiába: a jobb helyzetkihasználás, pontosabban Andorkó Sándor első félidei találata az eddig nyeretlen hazaiak javára döntött.

KÖZÉPCSOPORT

Három forduló után is veretlen a Pénzügyőr, sőt most már győzelme is van: a pasarétiek Feil Máté duplájára alapozva 4–1-re nyertek Szekszárdon. Vendégsiker született a másik mérkőzésen is: Puskás Csaba szabadrúgásával úgy győzött a SZEOL Szentlőrincen, hogy a 73. perctől emberhátrányban játszott.

LABDARÚGÓ NB III, 3. FORDULÓ
Szombati mérkőzések

NYUGATI CSOPORT
III. Ker. TVE–Balatonfüred 2–0
Mosonmagyaróvár–Diósd 2–1
ETO FC Győr–Csepel 5–0

TABELLA ITT!

KELETI CSOPORT
Ceglédi VSE–Kazincbarcika 1–2
Tiszaújváros–Hatvan 1–0
Felsőtárkány–Rákosmente KSK 0–0
Tállya–REAC 3–0

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Szekszárdi UFC–Pénzügyőr 1–4
Szentlőrinc–SZEOL 0–1

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik