NB III: nem érkezett időben a megmentő, nem indul a Lőrinci

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.17. 06:41
Gyakorlatilag biztossá vált, hogy a Heves megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság csonka idényében élen végző Lőrinci VSC nem él jogával, nem nevez az NB III-ba – számolt be róla a heol.hu.



Nem vállalja a harmadosztályt a Lőrinci (Fotó: heol.hu)
Nem vállalja a harmadosztályt a Lőrinci (Fotó: heol.hu)



Péntek este öt órakor még azt mondtam, hogy NB III, mert akadt egy befektető, akivel a megállapodás már csak az aláírásra várt – árulta el a megyei portálnak a Lőrinci elnökhelyettese, egyben Lőrinci polgármestere, Víg Zoltán. – Azonban úgy alakult, hogy a külföldi illető a járványhelyzetre való tekintettel nem tudott Magyarországra utazni, ezért azt kérte, hogy halasszuk későbbre a találkozót. Ezt viszont nem tudtam vállalni, mert az átmeneti időben felmerülő kiadásokra nem áll rendelkezésre anyagi forrásunk, így a megyei első osztályba történő nevezés mellett döntöttünk. A külföldi befektetővel hosszabb távú együttműködésben gondolkodtunk, de sajnos ez nem jött össze.”

A vezető hozzátette: a befektetőről nem mondtak le, de továbbra is tartják, csak abban az esetben vágnak neki a magasabb osztálynak, ha rendelkezésre áll az ehhez szükséges anyagi háttér. Ez jelenleg nincs így.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik