NB III: megvan Véber György utódja az RKSK-nál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.28. 14:47
Megtalálták a végleges megoldást a vezetőedzői posztra a labdarúgó NB III-ban szereplő Rákosmente KSK-nál, a csapat új trénere a Testnevelési Egyetem labdarúgó-szakcsoportjának vezetője, Tóth János lett – értesült a Nemzeti Sport Online.

Mint arról beszámoltunk, a klub egy héttel ezelőtt a gyengébb eredmények miatt közös megegyezéssel szerződést bontott Véber Györggyel, a csapatot az Újpest II elleni találkozón – amelyet a XVII. kerületi gárda 2–1-re megnyert – ideiglenesen a szakmai igazgató és kapusedző, Szűcs Lajos irányította. Mint arról beszámoltunk, a klub egy héttel ezelőtt a gyengébb eredmények miatt közös megegyezéssel szerződést bontott Véber Györggyel, a csapatot az Újpest II elleni találkozón – amelyet a XVII. kerületi gárda 2–1-re megnyert – ideiglenesen a szakmai igazgató és kapusedző, Szűcs Lajos irányította.

A vezetők azonban most megtalálták a végleges megoldást, az NSO információi szerint az RKSK új trénere a korábban többek között Vácon, Csepelen és Gyöngyösön is edzősködő Tóth János lett, aki edzői tevékenysége mellett a Testnevelési Egyetem labdarúgó-szakcsoportjának vezetőjeként dolgozik.

Az RKSK 28 fordulót követően 43 ponttal a 6. helyen áll az NB III Keleti csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik