NB III: győzött a Fradi II, Keneseit a végén kiállították

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.17. 19:32
A Nyugati csoportot vezető Ferencváros II 1–0-ra legyőzte a III. Kerületi TVE-t, míg a Középcsoport élén álló Kozármisleny 1–1-es döntetlent játszott a Békéscsaba II vendégeként a labdarúgó NB III 27. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Keleti csoport harmadik helyén álló Cigánd odahaza kikapott a DVSC-DEAC-tól, míg a Középcsoportban feljutásban reménykedő SZEOL óriási verést kapott Pakson.

NYUGATI CSOPORTNYUGATI CSOPORT

A Ferencváros II a 18 éves Adamcsek Máté góljával győzte le a III. Kerületi TVE-t. A fradi.hu beszámolója szerint a zöld-fehérek játszottak aktívabban, de a lefújás előtt az óbudaiak is szereztek egy gólt, csakhogy a játékvezető nem adta meg – tetejébe kiállította soraikból a hevesen reklamáló korábbi válogatott támadót, Kenesei Krisztiánt.

Három ponttal gazdagodott a Videoton és az MTK második csapata is, továbbá az Érd, amely Palásthy Norbert hajrábeli góljával nyert a BKV Előre vendégeként.

KÖZÉPCSOPORT

A Paks II–SZEOL mérkőzés első félidejének közepén Sipos Katalin játékvezető kiállította a szegediek kapusát, az ellenfelét a 16-oson belül elsodró Leindler Domonkost, és a hazaiak gólra váltották a büntetőt. A szegediek a megsérülő középhátvédjüket, Gajág Gergőt is elveszítették a szünetben, és végül simán kikaptak – tudtuk meg a szegedma.hu tudósításából. A korábbi ferencvárosi és soroksári Péter Antal három góllal járult hozzá a paksiak sikeréhez.

A Kozármisleny Nagy Krisztián góljával sokáig nyerésre állt Békéscsabán, Borbély Bálint a 93. percben egyenlített.

Az élboly csapatai közül a Dunaharaszti győzött, a Budafok-Újbuda hazai pályán kikapott a Bp. Honvéd-MFA-tól. Az ESMTK idénybeli legfölényesebb győzelmét aratta, a Gyula elleni ötösből Vass Zsolt két gólt vállalt.

KELETI CSOPORT

A harmadik helyen álló Cigánd megnyerte az előző három mérkőzését, de a „kis Lokival” nem bírt, csak egyszer tudott válaszolni Székely Dávid és Adamo Coulibaly második félidei góljaira.

A DVTK II simán verte a Rákosmentét, többek között két légiós, Georges Griffiths és Miroszlav Grumics is betalált Szűcs Lajos kapujába.

LABDARÚGÓ NB III, 27. FORDULÓ
Vasárnapi mérkőzések

KELETI CSOPORT
Cigánd–DVSC-DEAC 1–2
DVTK II–Rákosmente KSK 4–1

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Békéscsaba II–Kozármisleny 1–1
FC Dabas–Szekszárdi UFC 2–1
Dunaharaszti MTK–Szentlőrinc 1–0
ESMTK–Gyulai Termál 5–0
Paks II–SZEOL 5–1
Budafoki MTE-Újbuda–Bp. Honvéd-MFA 0–2

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
Videoton II–Sárvár 4–0
Ferencváros II–III. Ker. TVE 1–0
BKV Előre–Érd 0–1
Andráshida–MTK II 1–2

TABELLA ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik