NB III: edzőváltás az RKSK-nál, ismét Szűcs Lajos irányít

Vágólapra másolva!
2016.10.22. 06:53
Már nem Tóth János a labdarúgó NB III-ban szereplő Rákosmente KSK vezetőedzője – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Az elmúlt hetek gyengébb szereplése miatt (a legutóbbi négy bajnokin három vereség) a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Rákosmente KSK vezetősége úgy döntött, hogy szerződést bont Tóth Jánossal, a csapat vezetőedzőjével. Tóth május óta dolgozott a XVII. kerületieknél, így összesen öt hónapig ülhetett az együttes kispadján. Tóth Jánossal, a csapat vezetőedzőjével. Tóth május óta dolgozott a XVII. kerületieknél, így összesen öt hónapig ülhetett az együttes kispadján.

Tóth utódjának kijelöléséig az RKSK-nál kapusedzőként és szakmai igazgatóként dolgozó Szűcs Lajos irányít megbízott edzőként. Érdekesség, hogy a korábbi kiváló kapus nem először „ugrik be”, tavasszal Véber György menesztése után trenírozta ideiglenesen a gárdát.

Szűcs Lajost nemrégiben eltiltotta a sportszakemberi tevékenységtől az MLSZ fegyelmi bizottsága, mert a Tállya elleni mérkőzés lefújása után a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel. A három meccsre szóló eltiltás azonban épp most járt le, így Szűcs leülhet a kispadra szombaton, az ESMTK elleni idegenbeli mérkőzésen (14.30 óra).

A feljutást célul kitűző RKSK 17 megszerzett ponttal a 7. helyen áll az NB III Keleti csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik