NB III: az Ózd kizárása nem jogerős, de nem játszhat vasárnap

TŐSÉR NORBERTTŐSÉR NORBERT
Vágólapra másolva!
2019.11.27. 11:34
A harmadosztályú Ózdi Kohász biztosan nem játszhatja le soron következő bajnoki mérkőzését és a december 4-i, Kaposvár elleni Magyar Kupa-találkozóját – tudta meg a Nemzeti Sport a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

 

Az Ózdi Kohász kizárása egyelőre nem jogerős, a klub fellebbezhet a döntés ellen, ugyanakkor a fellebbezés nem halasztó hatályú, vagyis a végleges határozat eredményétől függetlenül a vasárnapi, Hatvan elleni bajnokit, illetve a december 4-én esedékes, Kaposvár elleni Magyar Kupa-mérkőzést sem játszhatja le. Szinte semmi esély, de amennyiben a fellebbviteli bizottság helyt ad a fellebbezésnek, a versenybizottság dönt, hogy az említett Hatvan és Kaposvár elleni mérkőzéseket mikor és hogyan kell pótolni.

Amennyiben az Ózd valóban fellebbez, s a fellebbviteli bizottság a beadványt elutasítja, a sportszervezet kizárása végleges. Ebben az esetben a versenybizottság törli az NB III Keleti csoportjából az Ózd eddig lejátszott tizenhat bajnokijának eredményét, s így az ellenfelek eredményei is módosulnak. Ellenben a játékosok egyéni teljesítménymutatója megmarad, vagyis sárga és piros lapjaik mellett a góljaik száma is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik