NB III: a Southamptonnal működhet együtt a III. Kerület

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.28. 11:47
A labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE vezetősége – Csákvári László elnök, Kisteleki István elnöki tanácsadó és Tóth András szakmai igazgató – a Premier League-ben játszó Southampton FC-nél járt, és a jövőbeni együttműködés lehetőségeiről tárgyaltak – számolt be róla a klub honlapja.

Csákvári László klubelnök az egyesület honlapján megjelent közleményben kifejtette, hogy szakmai területeken olyan megállapodásokat sikerült előkészíteni, amelyben az angol klub vállalja, hogy edzőket küld Magyarországra, akik a magyar egyesület trénereit oktatják majd.Csákvári László klubelnök az egyesület honlapján megjelent közleményben kifejtette, hogy szakmai területeken olyan megállapodásokat sikerült előkészíteni, amelyben az angol klub vállalja, hogy edzőket küld Magyarországra, akik a magyar egyesület trénereit oktatják majd.

Továbbá szó volt arról, hogy a magyar edzők látogatást tehetnek és oktatásban részesülhetnek a southamptoni edzőközpontban, amely ugyanígy vonatkozhat a tehetséges játékosokra is; előttük így nyitva a kapu, hogy az angolok egyik korosztályos csapatába bekerüljenek.

Az angol klub felajánlotta, hogy a jövőben southamptoni utánpótláscsapatok részt vesznek a III. Kerületi TVE által szervezett tornákon. Vezetői szinten pedig figyelemmel kísérik a magyarok tevékenységét.

A magyar klub vezetőségét egyébként a Southampton edzőközpontjában az akadémia menedzsere, Matt Hale vezette körbe. Az angolokra a teljes nyitottság volt jellemző, a szakemberek gyakorlatilag minden „titkukat” elárulták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik