NB III: a Fradi II kiütéssel nyert az ETO Parkban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.18. 20:21
null
A fehér mezes „kis Fradi” könnyedén nyert Győrben (Fotó: <a href="http://www.etofutsal.hu/component/k2/item/1550-sok-munka-var-rank">etofutsal.hu</a>)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vasárnapi rangadóján a Ferencváros II 4–0-ra győzött az ETO FC Győr vendégeként, így a táblázaton hat ponttal vezet a kisalföldiek, kettővel pedig a Videoton II előtt.

 

A NYUGATI CSOPORT rangadóján a Kisalföld beszámolója szerint 1800 néző látta a Fradi II ETO elleni vendégjátékát. A találkozó 42. percében – a játék képe alapján némiképp váratlanul – egy gyors ellentámadás végén Haraszti Zsolt megszerezte a vezetést a fővárosiaknak, a középpályás 14 méterről jobb lábbal a jobb alsó sarokba lőtt.

Szünet után Hodgyai László növelhette volna az előnyt, de nagy helyzetben fölé lőtt. Popov Patrik viszont ünnepelhetett az 59. percben, Kelemen Márk hibáját kihasználva alakította 2–0-ra az állást. A csatár gyorsan duplázott, a 67. percben fejjel is bevette a győri kaput. A 4–0-s végeredményt Adamcsek Máté alakította ki a 88. percben.

Az ETO két forduló alatt két vereséget szenvedett – az előző körben 4–2-re kikapott Fehérváron. Lipcsei Péter csapata győzelmével a csoport élére ugrott, miután a Videoton II meglepetésre 2–1-re kikapott hazai pályán a Mosonmagyaróvártól.

A KELETI CSOPORTBAN az Újpest II a legutóbbi fordulóban az RKSK-tól elszenvedett 9–0 után ismét idegenbe utazott, és 2–2-re végzett Mezőkövesden, a Felsőtárkány vendégeként. A vendégek Tóth Patrik találatával vezettek, Molnár Marcell négy perc alatt született duplájával fordítottak a hazaiak, ám az utolsó szó a lila-fehéreké volt, a kapus Banai Dávid a 92. percben egyenlített!

A REAC továbbra is képtelen nyerni, a rákospalotaiak ezúttal 1–0-ra kikaptak Debrecenben a DVSC-DEAC-tól, a kis Lokinak Geoffrey Castillion 87. percben született gólja jelentette a három pontot.

A Hatvan Ficsor Richárd büntetőjével a második félidőben szerezte meg a vezetést a DVTK II ellen, majd egy szép akció után a csereként beállt Kész Tibor is betalált, így végül simán nyert Híres Gábor együttese.

A KÖZÉPCSOPORTBAN a Honvéd II 2–0-ra vezetett a szünetben, ennek ellenére a vendég Bölcske – amely eddigi 11 meccsén csupán 10 gólt szerzett – fordított a második játékrészben, és hazavitte a három pontot.

A Dabas úgy nyert Takács Kornél találatával 1–0-ra a Békéscsaba II ellen, hogy Dévai Csaba kiállítása miatt az 56. perctől emberhátrányban játszott, ráadásul a hosszabbításban Zsolnai Róbertet is kiállították a hazaiaktól.

LABDARÚGÓ NB III, 12. FORDULÓ
Vasárnapi mérkőzések

KELETI CSOPORT
Felsőtárkány–Újpest II 2–2
DVSC-DEAC–REAC 1–0
Hatvan–DVTK II 2–0

TABELLA ITT!

KÖZÉPCSOPORT
Bp. Honvéd-MFA–Bölcske 2–3
FC Dabas–Békéscsaba II 1–0
Gyulai Termál–Paks II 3–0

TABELLA ITT!

NYUGATI CSOPORT
ETO FC Győr–Ferencváros II 0–4
III. Ker. TVE–Puskás Akadémia II 1–0
Videoton II–Mosonmagyaróvár 1–2
MTK II–Csorna 1–0

TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik