NB III: a Barcánál is tanuló Szpisljak a Létavértes edzője

Vágólapra másolva!
2013.07.11. 18:33
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy visszatér Debrecenbe Zoran Szpisljak: a Lokinál évekig másodedzőként, később Újpesten vezetőedzőként dolgozó tréner az NB III-as Létavértes szakvezetője lesz. Az NB III-as Létavértes a DVSC fiókcsapata, a keretet debreceni fiatalok alkotják.

„Amikor Debrecenből eljöttem 2010 decemberében, visszatértem Angliába, ahol nyolc hónapig különböző csapatoknál voltam tanulmányúton, többek között a Manchester Unitednél és a Manchester Citynél. Igyekeztem fejleszteni magam, hiszen ez egy olyan szakma, amelyben mindig lehet tanulni. Ekkor jött az Újpest ajánlata, majd miután onnan eljöttem, sokat utaztam, ismét különböző csapatoknál jártam, például egy hónapig a Barcelonánál képeztem magamat. Kidolgoztam egy programot a futballra és a játékosokra, és ezt a rendszert szeretném majd a Létavértesbe beépíteni. Az edzőnek mindig vannak céljai, jelen pillanatban az, hogy a Létát minél jobb állapotba hozzam. Persze szeretnék majd egyszer ismét az élvonalban dolgozni, de el kell fogadni, hogy ez nem könnyű, nagyon sok az edző, folyamatosan bizonyítani kell" – idézi Szpisljakot a dvsc.hu.

A DVSC tartalékcsapatát a jövőben Gyarmati András irányítja, az U21-esek munkáját Sándor Csaba, az U18-asokét pedig Szatmári Csaba vezeti.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik