nemzetisport.hu 2019.06.09 12:29 Frissítve: 2019.06.10 12:54

NB II: újabb visszatérő, megvan a Vasas negyedik igazolása

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette korábbi játékosát, Szedlár Zoltánt.

Szedlár Zoltán visszatért a Vasashoz (Fotó: vasasfc.hu)

 

Szedlár Zoltán 2009-ben, 15 éves korában került a Vasas Kubala Akadémiára, majd a 2012–2013-as idényben a DVSC elleni Magyar Kupa-elődöntőben mutatkozott be a felnőttcsapatban, a következő kiírásban pedig hét alkalommal lépett pályára az NB II-ben. A huszonöt éves szélső Dorogról tér vissza az angyalföldiekhez.

„Szedlár Zoli a második hazatérőnk a Vasasba. Egy gyors, mozgékony, jól cselező szélső, akivel tovább erősödhet a támadójátékunk” – mondta Domonyai László klubigazgató.

„Nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy megkeresett a klub, nagyon örültem, amikor Szanyó Károly vezetőedző jelezte, hogy szeretne leigazolni – mondta Szedlár. – Nem kellett sokat gondolkodnom, azonnal eldöntöttem, hogy visszatérek a Vasasba. Ez egy óriási lépés a karrieremben, remek érzés újra visszatérni oda, ahol nevelkedtem. Az akadémiás évekről nagyon szép emlékeket őrzök, nagyszerű érzés volt ilyen színvonalas helyen játszani, valamint a felnőttcsapatban is remek játékosokkal és stábbal dolgoztam együtt. 2013-ban már játszottam Szanyó Károly vezetőedző irányítása alatt a Vasasban, miatta is könnyű volt meghoznom a döntést, hogy visszajövök. Nagyon jól ismerjük egymást, tudom, hogy a csapataira mindig is a támadó foci volt a jellemző, és a következő idényben is ez lesz a cél, ami egy játékos számára is nagyon vonzó.”

„Mind a két szélen bevethető vagyok, a gyorsaságomat és a cselezőkészségemet tartom az erősségeimnek. Érettebb lettem a Dorogon eltöltött évek alatt, de tudom, hogy még sok mindenben kell fejlődnöm. Bízom benne, hogy jelentősen hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a csapat elérje a szezon végén a célját, azaz a feljutást az NB I-be.”

Az angyalföldi klub pénteken jelentette be, hogy a 35 esztendős, horvát-magyar kettős állampolgár Ivan Radost is leigazolta. Ő a Diósgyőrtől érkezett. 

Szedlár a Vasas negyedik nyári igazolása Daróczi Zoltán, Gál Mátyás és az említett Ivan Rados után.

2020.08.13 00:32:56

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

ALAPVONAL. A Honvéd helyében csak azért is szembementem volna a furcsa szabállyal, akár a kizárást kockáztatva is, hogy felhívjam a figyelmet erre a képtelen helyzetre.

2020.08.09 17:13:07

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

Élre állt a továbbra is hibátlan Szpari; a Békéscsaba Ajkán nyert; a Gyirmót megverte a Haladást.

2020.08.07 11:57:41

Labdarúgó NB II FERENCZ NORBERT

90. perces egyenlítés, továbbra sincs győzelme a két csapatnak.

2020.08.07 13:46:00

Labdarúgó NB II HORVÁTH GÁBOR

A Békéscsaba egygólos sikert aratott az FC Ajka vendégeként.

2020.08.07 14:21:52

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

Az angyalföldiek megszenvedtek, de otthon tartották a három pontot.