NB II: Siófokról érkezett a Vasas második nyári igazolása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.04. 12:13
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Gál Mátyást. A 27 éves középpályás 2013 és 2015 között már volt az angyalföldiek játékosa, a legutóbbi négy idényt Siófokon töltötte, ahol csapatkapitány is volt.

„A Vasas a fiatal tehetségek mellett olyan játékosokat keres, akik karakterükkel, pozitív személyiségükkel a mérkőzéseken és az edzéseken is példát mutatnak a fiataloknak. Gál Mátyás hazatér a Vasasba, az elmúlt években vezére volt csapatainak, értékes sportemberrel erősödünk a személyében” – mondta Domonyai László klubigazgató.„A Vasas a fiatal tehetségek mellett olyan játékosokat keres, akik karakterükkel, pozitív személyiségükkel a mérkőzéseken és az edzéseken is példát mutatnak a fiataloknak. Gál Mátyás hazatér a Vasasba, az elmúlt években vezére volt csapatainak, értékes sportemberrel erősödünk a személyében” – mondta Domonyai László klubigazgató.

Gál Mátyás örül, hogy visszatérhetett a Vasashoz.

„Szanyó Károly keresett meg, akivel korábban már dolgoztam együtt a Vasasnál. Akkor sikeresek voltunk, hiszen feljutottunk az NB I-be. Nem sokáig gondolkodtam az ajánlaton, hiszen nagyon tetszik a klub filozófiája, sok a fiatal tehetséges játékos, és bátor támadófocit játszik a csapat. Nem szeretnék azonban ígérgetni, tettekkel akarom majd bizonyítani, hogy a Vasas erőssége tudok lenni. Az eredeti posztom védekező középpályás, de a védelem közepén is tudok játszani” – mondta a Vasas régi-új játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik