HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.07.20 17:18 Frissítve: 2015.07.20 18:22

NB II: Szentes távozik Gyirmótról – irány Szaúd-Arábia!

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy Szentes Lázár szakmai igazgató közös megegyezéssel távozik a klubtól, miután rendkívül előnyös ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, az al-Ittihadtól, melynél Bölöni Lászlóval dolgozhat együtt.

Szentes Lázár követi Bölöni Lászlót az al-Ittihadhoz (Fotó: NS-archív)

 

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy az al-Ittihad eddigi vezetőedzője, Victor Piturca lehet Szaúd-Arábia válogatottjának szövetségi kapitánya, így a klubcsapatnak új szakvezető után kell néznie.

Román sajtóértesülések szerint Bölöni László veheti át az al-Ittihad irányítását, ezeket az információkat pedig alátámasztja a gyirmóti klub honlapján megjelent hír.

Szentes Lázár júniusban hároméves szerződést kötött a másodosztályú csapattal, ám most arra kérte a vezetőket, hogy közös megegyezéssel szüntessék meg a megállapodást, mert rendkívül kedvező ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából.

A Gyirmót elnöksége eleget tett Szentes kérésének, aki Bölöni László szakmai stábjában az al-Ittihadnál folytathatja a munkát.

A Nemzeti Sport értesülései szerint Bölöni és Szentes már hosszú ideje szeretett volna együtt dolgozni, de különböző okokból kifolyólag eddig erre nem kerülhetett sor. Az al-Ittihadnál azonban lehetőségük nyílt erre, és ezt nem akarták elszalasztani.

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.

2019.01.09 15:04:54

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Mervó elhagyta az ETO-t, gólkirály Csákváron, a Siófok Kisvárdáról igazolt, Dorogról ketten külföldre mentek a hajrában – az összes téli transzfer.