nemzetisport.hu 2015.07.20 17:18 Frissítve: 2015.07.20 18:22

NB II: Szentes távozik Gyirmótról – irány Szaúd-Arábia!

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy Szentes Lázár szakmai igazgató közös megegyezéssel távozik a klubtól, miután rendkívül előnyös ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, az al-Ittihadtól, melynél Bölöni Lászlóval dolgozhat együtt.

Szentes Lázár követi Bölöni Lászlót az al-Ittihadhoz (Fotó: NS-archív)

 

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy az al-Ittihad eddigi vezetőedzője, Victor Piturca lehet Szaúd-Arábia válogatottjának szövetségi kapitánya, így a klubcsapatnak új szakvezető után kell néznie.

Román sajtóértesülések szerint Bölöni László veheti át az al-Ittihad irányítását, ezeket az információkat pedig alátámasztja a gyirmóti klub honlapján megjelent hír.

Szentes Lázár júniusban hároméves szerződést kötött a másodosztályú csapattal, ám most arra kérte a vezetőket, hogy közös megegyezéssel szüntessék meg a megállapodást, mert rendkívül kedvező ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából.

A Gyirmót elnöksége eleget tett Szentes kérésének, aki Bölöni László szakmai stábjában az al-Ittihadnál folytathatja a munkát.

A Nemzeti Sport értesülései szerint Bölöni és Szentes már hosszú ideje szeretett volna együtt dolgozni, de különböző okokból kifolyólag eddig erre nem kerülhetett sor. Az al-Ittihadnál azonban lehetőségük nyílt erre, és ezt nem akarták elszalasztani.

2019.09.18 15:11:41

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Nyíregyházát, Andrics szögletből talált be • A Gyirmót kiütötte a Soroksárt • Otthon kapott ki a Csákvár.

2019.09.11 15:17:42

Labdarúgó NB II ZOMBORI ANDRÁS

Sokan nyújtottak segítséget a korábbi labdarúgó rehabilitációját segítő családi sportnapon.

2019.09.11 09:12:22

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

Lejtőre került az élete, de szembenézett a hibáival, és igyekszik változtatni.

2019.09.08 21:23:46

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nem amatőrök akartak lenni, hanem álamatőrök, ami azért képes beépülni a gondolkodásba – történelmileg is.