NB II: Szekeres Tamás a Siófok ügyvezető igazgatója is lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.01. 21:45
Mint beszámoltunk róla, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosi köre Szekeres Tamást bízta meg az ügyvezetői teendők ellátásával. Mivel a Siófok szoros kapcsolat kiépítésére törekszik a Vasas Kubala Akadémiával, Szekeres lett az NB II-es csapat ügyvezető igazgatója is.

A hatszoros válogatott Szekeres Tamás játékosként négy bajnoki címet és hét Magyar Kupát nyert csapataival, futballozott Belgiumban, Németországban és Norvégiában is. Játékos-pályafutása befejezése után dolgozott az MLSZ-ben, fejlesztési igazgatóként a Ferencvárosnál, majd a Groupama Aréna igazgatójaként is tevékenykedett.

„Nagy múlttal rendelkező, tradicionális klub a Siófok, és az a cél, hogy megfeleljünk a magas elvárásnak. A szoros összekapcsolódás miatt kézenfekvő volt, hogy egy ügyvezető irányítsa a Vasas Kubala Akadémia és a BFC Siófok életét. Az akadémiáról kikerülő fiatalok így a Vasas NB I-es csapata mellett itt, a Balaton-parton találkozhatnak először a felnőttlabdarúgással, a közös érdekünk, hogy ez jól működő és sikeres legyen. Nagy reményekkel vágok neki a munkának!” – mondta Szekeres Tamás a Siófok honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik