NB II: Sopronból is igazolna két játékost a Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.06. 12:09
A labdarúgó NB II-be frissen feljutó Kisvárda két soproni játékos iránt is érdeklődik: Eszlátyi István szerződése lejár a nyáron, így őt ingyen át tudja igazolni a szabolcsi együttes, míg a másik kiszemeltet, Fazakas Gézát szerződés köti a Sopronhoz, ráadásul a szakmai stáb a későbbiekben is számít rá, ezért a klub hosszabbítani szeretne vele – számolt be róla a Soproni VSE Szurkolói Klubja.

A 24 esztendős csatár, Eszlátyi István a nemrég véget ért szezonban a soproniak legeredményesebb játékosa volt, hiszen 25 bajnokin tíz gólt ért el, míg a másik kisvárdai kiszemelt, a 25 éves jobbhátvéd Fazakas Géza 17 bajnoki találkozón lépett pályára, gólt nem szerzett. Eszlátyi István a nemrég véget ért szezonban a soproniak legeredményesebb játékosa volt, hiszen 25 bajnokin tíz gólt ért el, míg a másik kisvárdai kiszemelt, a 25 éves jobbhátvéd Fazakas Géza 17 bajnoki találkozón lépett pályára, gólt nem szerzett.

Mint beszámoltunk róla, a Kisvárda nagyon közel áll a gyirmóti Cseri Tamás és a szolnoki Vári Barnabás szerződtetéséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik