NB III: Szolnokról és Gyirmótról erősíthet a Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.05. 14:09
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III Keleti csoportját már biztosan megnyerő, így jövőre az NB II-ben induló Kisvárda azonnal elkezdi az erősítéseket: a szabolcsi klub nagyon közel áll a megegyezéshez a legutóbb Gyirmóton futballozó Cseri Tamással és a szolnoki Vári Barnabással.

A jobbhátvédként és támadóként is bevethető 27 esztendős Vári Barnabás a Szolnok legeredményesebb játékosa volt a vasárnap zárult szezonban, hiszen 29 mérkőzésen 13 gólt szerzett. A 27 éves középpályás, Cseri Tamás 28 bajnoki találkozón lépett pályára a Gyirmót színeiben és három találatot ért el.Vári Barnabás a Szolnok legeredményesebb játékosa volt a vasárnap zárult szezonban, hiszen 29 mérkőzésen 13 gólt szerzett. A 27 éves középpályás, Cseri Tamás 28 bajnoki találkozón lépett pályára a Gyirmót színeiben és három találatot ért el.

A Kisvárda az utolsó forduló előtt már biztos feljutónak érezheti magát az NB III Keleti csoportjában, hiszen három pont és huszonhárom gól az előnye a licencet meg sem kapó Putnokkal szemben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik