NB II: régi-új klubmenedzser érkezett a Sopronhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.12. 12:32
Az elmúlt napokban több személyi változás történt a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-GYSEV vezetőségében, hiszen új ügyvezető és régi-új klubmenedzser is érkezett a klubhoz – számolt be róla a klub honlapja.

A változások eredményeként az ügyvezetői posztot a jövőben Pöltz Róbert tölti be, míg a klubnál korábban már megforduló Varga Alfréd klubmenedzserként tevékenykedik a jövőben. A technikai munkatárs Csontos Zoltán lesz. Pöltz Róbert tölti be, míg a klubnál korábban már megforduló Varga Alfréd klubmenedzserként tevékenykedik a jövőben. A technikai munkatárs Csontos Zoltán lesz.

Az egyesület elnöke továbbra is Skála János, a szakmai igazgató változatlanul Supka Attila maradt.

A Sopron egyébként szombaton az SZTK-Erima vendége lesz, a mérkőzés 16:30-kor kezdődik a szigetszentmiklósi műfüves pályán.

Supka Attila szakmai igazgató a mérkőzésen nem számíthat a műtétre váró Sifter Tamás, a fejsérülése után gyógyuló Fazakas Géza, a térdsérüléssel bajlódó Jovetics Alekszandar és a bokasérüléssel küszködő Dénes Zsolt játékára, míg a fiatalok közül Mészáros Márk és Keresztes Szilárd sérült.

AZ NB II 5. FORDULÓJÁNAK PROGRAMJA

Péntek:

Kaposvár–Vasas 15.30
Csákvár–Szeged 2011 19.00

Szombat:

Szigetszentmiklósi TK–Sopron 16.30
Békéscsaba Előre–Gyirmót 16.30
Soroksár–ZTE FC 16.30 (zárt kapuk mögött)
Szolnoki MÁV FC–Mezőkövesd 20.00

Szeptember 30., kedd:
Siófok–Ceglédi VSE 15.00

Október 1., szerda:
FC Ajka–Balmazújváros 15.00

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik