NB II: nyolc új játékos érkezett az újonchoz, hárman távoznak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.04. 18:51
Hrabina Alex, Eördögh Levente, Molnár Róbert, Nagy Róbert, Egyed Balázs, Balogh Alex, Icsó Zsolt és Csicsvári Milán is a labdarúgó NB II-ben újonc Cigánd együttesénél folytatja pályafutását, míg Burics András, Németh Szabolcs és Sánta Tibor távozik a klubtól – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Hrabina Alex Szolnokról, szabadon igazolható labdarúgóként jött a borsodi klubhoz, Eördögh Levente Soroksárról érkezett, Nagy Róbert és Molnár Róbert pedig a Kisvárdát hagyta el a cigándiak kedvéért. Hrabina Alex Szolnokról, szabadon igazolható labdarúgóként jött a borsodi klubhoz, Eördögh Levente Soroksárról érkezett, Nagy Róbert és Molnár Róbert pedig a Kisvárdát hagyta el a cigándiak kedvéért.

A DVTK II-ből négy játékos, Balogh Alex, Csicsvári Milán, Icsó Zsolt és Egyed Balázs érkezett a Cigándhoz, előbbi kettő végleg, utóbbi kettő kölcsönbe jött.

Hárman távoznak is a klubtól, Németh Szabolcs a Kaposvárban folytatja pályafutását, míg Burics András és Sánta Tibor csapatot keres magának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CIGÁNDNÁL
Érkezők:
Balogh Alex (DVTK II), Csicsvári Milán (DVTK II), Eördögh Levente (Soroksár), Hrabina Alex (Szolnok, szabadon igazolhatóként), Nagy Róbert (Kisvárda)
Kölcsönbe érkezők: Egyed Balázs (DVTK II), Icsó Zsolt (DVTK II), Molnár Róbert (Kisvárda)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Albert István (Cegléd), Burics András (szabadon igazolható), Németh Szabolcs (Kaposvár), Sánta Tibor (szabadon igazolható), Ur László (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik