NB II: Nyíregyházán is csökkentik a fizetéseket

Vágólapra másolva!
2020.04.01. 14:46
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus klubvezetősége megállapodott a klub dolgozóival a bércsökkentésről – számolt be róla a klub honlapja, a nyiregyhazaspartacus.hu.

Mint beszámoltunk róla, a koronavírus-járvány egyik következménye, hogy a gazdasági válság miatt sok NB I-es és NB II-es klub kényszerül csökkenteni alkalmazottai fizetését. Most a Nyíregyháza Spartacus vezetősége is megállapodott az alkalmazottakkal a bércsökkentésről, igaz, annak pontos mértékéről nem tett említést.Mint beszámoltunk róla, a koronavírus-járvány egyik következménye, hogy a gazdasági válság miatt sok NB I-es és NB II-es klub kényszerül csökkenteni alkalmazottai fizetését. Most a Nyíregyháza Spartacus vezetősége is megállapodott az alkalmazottakkal a bércsökkentésről, igaz, annak pontos mértékéről nem tett említést.

Nagyon fontos, hogy ebben a nehéz helyzetben megőrizzük a Nyíregyháza Spartacus stabilitását, ezért egyeztettünk a klub dolgozóival, illetve a játékosokkal, és megállapodtunk a fizetéscsökkentésben – mondta Kozák Attila ügyvezető a klub honlapján. – Mindenki megértette, hogy nem lehet mást tenni, ha szeretnénk hosszú távon működtetni a Spartacust, márpedig ez a cél. Egyelőre megjósolhatatlan, mikor ér véget a járvány; elképzelhető, hogy további intézkedésekre lesz szükség.”

A Nyíregyháza futballistái továbbra is egyéni tréningekkel készülnek, az edzéstervet minden héten előre eljuttatja a szakmai stáb a labdarúgóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik