NB II: nincs változás, vasárnap rendezik a mérkőzéseket

Vágólapra másolva!
2020.07.17. 13:58
null
Információink szerint a következő idényben is vasárnaponként rendezik az NB II hétvégi mérkőzéseit (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)
A Nemzeti Sport információi szerint az előttünk álló idényben is vasárnaponként kerül sor a labdarúgó NB II hétvégi mérkőzéseire.


A kérdés azután vált aktuálissá, hogy az NB I-ből kieső Debreceni VSC kezdeményezésére a másodosztályú klubok levelet írtak Csányi Sándornak, az MLSZ elnökének, melyben kérték, hogy ne csak vasárnap játszhassák a bajnoki mérkőzéseiket.

Információnk szerint a levél megérkezett a szövetségbe, de a hivatalos hétvégi játéknap marad a vasárnap a másodosztályban – ahogy az a csütörtöki NB II-es sorsolás alkalmával megadott dátumokból is kiderül.

Az NB I-ben általában szombatonként kerül sor a mérkőzésekre, kérdés azonban, ha az első osztályban mégis lesznek meccsek vasárnap is (márpedig azok a csapatok, amelyek egy adott héten csütörtökön pályára lépnek az Európa-ligában, vasárnap tudnak leghamarabb NB I-es bajnokit játszani – a szerk.), akkor van-e értelme minden NB II-es találkozót a hét utolsó napján rendezni.

LABDARÚGÓ NB II
AZ 1. FORDULÓ PÁROSÍTÁSA
Augusztus 2. (vasárnap)
Soroksár–Debreceni EAC
Pécsi MFC–Dorogi FC
Kaposvári Rákóczi FC–Nyíregyháza Spartacus
FC Ajka–ETO FC Győr
Vasas FC–Kazincbarcika SC
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Békéscsaba 1912 Előre
Gyirmót FC Győr–Aqvital FC Csákvár
Szolnoki MÁV FC–Szentlőrinc
BFC Siófok–Szombathelyi Haladás
Debreceni VSC–Budaörs

A TELJES PÁROSÍTÁST IDE KATTINTVA ÉRHETI EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik