NB II: nem engedi el legnagyobb értékeit a Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 20:17
Sem Fodor Andrást, sem pedig Myke Bouard Ramost nem adja el a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda, a tavasszal a bennmaradásért küzdő csapat mindenképpen számít legnagyobb értékeire – adott hírt róla a szon.hu.

Amint arról korábban beszámoltunk, a 27 esztendős középpályást, Fodor Andrást a Nyíregyháza látta volna szívesen soraiban, míg a 21 éves brazil támadót, Myke Bouard Ramost az MTK csábította.Amint arról korábban beszámoltunk, a 27 esztendős középpályást, Fodor Andrást a Nyíregyháza látta volna szívesen soraiban, míg a 21 éves brazil támadót, Myke Bouard Ramost az MTK csábította.

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy játékosaink élvonalba igyekvő, illetve élvonalbeli kluboknál hívták fel magukra a figyelmet, ami azt jelenti, hogy valamit jól csinálunk, még ha a helyezésünk nem is ezt tükrözi – mondta dr. Sipos István, a tabella 14. helyén álló Kisvárda klubigazgatója a szon.hu-nak. – Több oldalról is megvizsgáltuk az ajánlatokat, és végül arra jutottunk, hogy azok sem szakmai, sem erkölcsi oldalról nem elfogadhatóak, hiába kapnánk játékosokat cserében, nem mondhatunk le legértékesebb futballistáinkról. Kisvárdán az emberek megszerették az NB II-t, ragaszkodnak is hozzá, mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy meghosszabbítsuk másodosztályú tagságunkat. Élethalálharc vár ránk a tavasszal, Fodorral és Bouarddal a sorainkban."

Kapacina Valér azonban vélhetően nem marad a szabolcsiaknál, az ősszel kölcsönben Kisvárdán futballozó támadó ma anyaegyesületével, a Budapest Honvéddal kezdte el a felkészülést.

A Kisvárda mai első edzésén a már korábban a csapathoz csatlakozó labdarúgókon kívül (Irhás Ignác, Venczel Balázs) megjelent a korábbi debreceni középpályás, Mokánszki Norbert is, akit egyelőre tesztel a szakmai stáb.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Irhás Ignác (Mezőkövesd), Simek Péter (csapat nélküli, legutóbb REAC), Venczel Balázs (csapat nélküli, legutóbb Vasas)
Távozik/távozhat: Barzó Gergő (Cigánd), Fodor András (Nyíregyháza Spartacus?), Kapacina Valér (Honvéd – kölcsönből vissza), Lakatos László (Cigánd), Horváth László (?) Soós Tibor (?)
Kiszemeltek: Bognár Zsolt (klub nélküli), Kulcsár Kornél (ZTE FC), Yves Simplice Mboussi (kameruni, klub nélküli), Petrók Viktor (Nagyatád), Mokánszki Norbert (szabadon igazolható, legutóbb Siófok)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik