NB II: a kezdőben bevethető játékosokat kér Fodorért a Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 14:25
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda egyik legjobbjáért, Fodor Andrásért bejelentkezett a másodosztályban listavezető Nyíregyháza Spartacus, de a szabolcsi rivális csak abban az esetben engedné el egyik legjobbját, ha cserébe a kezdőcsapatában is bevethető játékosokat kapna érte.

„Fodor Andrásért bejelentkezett a Nyíregyháza Spartacus, amely cserében játékosokat ajánlana fel – mondta Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója a szon.hu-nak. – Ebben a kérdésben sok mindent mérlegelnünk kell, hiszen számunkra a bennmaradás az elsődleges, és az egyik legértékesebb futballistánkról van szó. Csak akkor engedjük el Fodort, ha a kezdőcsapatunkban is bevethető játékosokat kapunk helyette.”szon.hu-nak. – Ebben a kérdésben sok mindent mérlegelnünk kell, hiszen számunkra a bennmaradás az elsődleges, és az egyik legértékesebb futballistánkról van szó. Csak akkor engedjük el Fodort, ha a kezdőcsapatunkban is bevethető játékosokat kapunk helyette.”

A 27 esztendős Fodor András az őszi szezonban 15 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett.

A Kisvárdával kapcsolatos további hír, hogy a négy távozó (Lakatos László, Horváth László, Barzó Gergő, Soós Tibor) mellett már két érkező is van, mivel Venczel Balázs után Irhás Ignác is biztosan csatlakozik a másodosztály újoncához, ahová szóbeli megállapodás köti a korábbi válogatott Simek Pétert is.

Révész Attila együttese január 13-án kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Irhás Ignác (Mezőkövesd), Simek Péter (csapat nélküli, legutóbb REAC), Venczel Balázs (csapat nélkül, legutóbb Vasas)
Távozik/távozhat: Barzó Gergő (?), Fodor András (Nyíregyháza?), Lakatos László (?), Horváth László (?) Soós Tibor (?)
Kiszemeltek: Bognár Zsolt (klub nélküli), Kulcsár Kornél (ZTE), Petrók Viktor (Nagyatád),

Yves Simplice Mboussi (kameruni, klub nélküli)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik