NB II: megszólalt a Szparitól távozó szakmai ügyvezető

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.23. 11:52
Az elmúlt hetekben az NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus szakmai vezetőségében több változás is történt: távozott Elbert Gábor szakmai ügyvezető, majd Bene Ferenc szakmai igazgató is az NB II-ben jelenleg 5. helyen álló csapattól.

A távozás okairól Elbert Gábor beszélt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, de emellett a tavaly nyári kinevezése óta végrehajtott változásokról, bevezetett újdonságokról is beszélt. Elbert Gábor beszélt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, de emellett a tavaly nyári kinevezése óta végrehajtott változásokról, bevezetett újdonságokról is beszélt.

„Volt egy gazdasági ügyvezetőváltás február elején, és onnantól kezdve érezhető volt, hogy az a célja néhány embernek, hogy mi nem végzünk jó munkát, vagy nem vagyunk tisztességesek. Azt keresték, hogy hol lehet belénk kötni. Jött egy új ügyvezető, aki korábban nem dolgozott sportterületen, és nem nagyon ismertük. Elég furcsa szituáció volt, amikor ő minden mérkőzés után elemezte, hogy mit kellett volna csinálni. Mindezt mondjuk Szűcs Mihálynak, aki BL-meccseket játszott és öt évig vezetett egy NB II-es klubot. Szóval, elég furcsa lett a hangulat és nem tudjuk, hogy ennek mi volt az oka” – fogalmazott Elbert, aki elárulta, szerinte a tulajdonos sem feltétlenül tudja, hogy mi állt a menesztés hátterében.

A teljes beszélgetés ide kattintva megtekinthető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik