HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.13 12:35 Frissítve: 2018.03.13 12:58

NB II: kiderült, miért nem tért vissza Bobál Gergely a ZTE-hez

A 2016–2017-es idényben a Honvéd kölcsönjátékosaként az NB II-es Zalaegerszegben futballozott Bobál Gergely és jó teljesítményt nyújtott, így a nyáron – a kölcsönszerződés lejárta után – felvetődött, hogy a ZTE megvásárolja a 22 éves támadót. Bobál most a hajrazte.hu-nak árulta el, hogy miért nem költözött végleg Egerszegre.

HIRDETÉS

 

„Több dolog is közrejátszott ebben – kezdte Bobál Gergely. – A szerződés hosszában nem tudtam megegyezni a klubbal, mivel a ZTE három évet szeretett volna aláíratni velem, én viszont annyi időre nem akartam elkötelezni magam. Emellett az is ok volt, hogy az NB I-ben akartam játszani, ahonnan volt ajánlatom, csak oda nem engedett el a Honvéd. Az élvonalbeli ajánlat és a ZTE-lehetőség egy időben volt, kivártam az NB I-esre, de végül ez a klub nem tudta kifizetni az összeget, így nem jött össze a váltás. Télen viszont már nem is vetődött fel, hogy visszatérek Egerszegre, nem kerestek, így nem hiszem, hogy akartak volna.”

Bobált végül a télen egy másik NB II-es egyesület, az Aqvital FC Csákvár vásárolta meg a Honvédtól. A csatár az előző fordulóban korábbi együttesét szomorította, hiszen csereként beállva gólt szerzett a zalaiak ellen 2–0-ra megnyert bajnokin.

„Presztízsmeccs volt számomra a ZTE elleni, a volt csapatommal szemben mindig más érzés játszani, mint a többiek ellen. Jól akartam teljesíteni Zalaegerszegen, magas fordulatszámon pörögtem a beállásom után. Csákváron a cél elsősorban a bennmaradás, mert az ősz nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, ezt kell most megmentenünk.”

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 13:33:49

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Száguldott tavasszal a Budaörs; az „örök beugró” bent tartotta a Budafokot; kiesett a „döntetlenkirály” – NB II-es értékelés.

2018.06.02 22:06:28

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Siófoki vereséggel zárta a szezont a bajnok MTK, kiütéssel nyert a Kisvárda.

2018.05.31 21:55:54

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Bozsik József unokája korrekorderként bizonyíthat. Vallja, a futball olyan, mint a művészet.

2018.05.27 16:58:48

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Életben tartotta reményeit a ZTE • Az ETO győzött a megyei rangadón • A Szeged 2011 nem bírt a Siófokkal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS