NB II: két kulcsjátékosát is nélkülözi a ZTE a rangadón

Vágólapra másolva!
2013.11.08. 12:38
A zaol.hu beszámolója szerint két meghatározó játékosára sem számíthat Lendvai Miklós, a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE edzője a mai, Siófok elleni rangadón: Kulcsár Kornél combizomhúzódással bajlódik, a csapatban pedig nemrégiben ismét stabil helyet kiharcoló Marián Sluka a héten tüszős mandulagyulladástól és láztól szenvedett.

„Az edzéseken ugyanúgy készültünk a héten is, mint máskor, és nem engedtem most sem, hogy a külső körülmények bármilyen hatással legyenek a munkára – mondta a találkozó esélyeivel kapcsolatban Lendvai Miklós a zaol.hu-n. – Az a dolgunk, hogy futballozzunk, erre koncentrálunk, és szervezettnek kell maradnunk. Jó szériában vagyunk, ezt meg kell becsülnünk, de nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. Ahogy nekünk, úgy a Siófoknak is rangadó következik, amely háromesélyes, de persze mi itthon akarjuk tartani a három pontot. A Balaton-partiak jól kontráznak, szervezett a hátsó alakzatuk, és a középpályájuk is erős, így a labdakihozatalaik és a támadásvezetésük is veszélyes.”Lendvai Miklós a zaol.hu-n. – Az a dolgunk, hogy futballozzunk, erre koncentrálunk, és szervezettnek kell maradnunk. Jó szériában vagyunk, ezt meg kell becsülnünk, de nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. Ahogy nekünk, úgy a Siófoknak is rangadó következik, amely háromesélyes, de persze mi itthon akarjuk tartani a három pontot. A Balaton-partiak jól kontráznak, szervezett a hátsó alakzatuk, és a középpályájuk is erős, így a labdakihozatalaik és a támadásvezetésük is veszélyes.”

A ZTE–Siófok mérkőzés a labdarúgó NB II 13. fordulójában pénteken 15.30 órakor kezdődik a ZTE Arénában. A találkozót a Duna Tv élőben közvetíti.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik