NB II: kapus és középpályás érkezett Csabára Gyirmótról

Vágólapra másolva!
2017.02.10. 13:06
Hrabina Alex és Gyurján Bence is a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba együttesében folytatja a pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Mint korábban beszámoltunk róla, a kapus Hrabina Alex és a középpályás Gyurján Bence távozása elé nem gördített akadályt az élvonalbeli Gyirmót, mostanra pedig biztossá vált, hogy mindketten Békéscsabán folytatják a pályafutásukat. A két játékos végleg a csabaiakhoz került. Gyurján a Haladás és a Gyirmót színeiben összesen 52 NB I-es bajnokin szerepelt, míg Hrabina a Nyíregyháza mezében egyszer lépett pályára az élvonalban.Mint korábban beszámoltunk róla, a kapus Hrabina Alex és a középpályás Gyurján Bence távozása elé nem gördített akadályt az élvonalbeli Gyirmót, mostanra pedig biztossá vált, hogy mindketten Békéscsabán folytatják a pályafutásukat. A két játékos végleg a csabaiakhoz került. Gyurján a Haladás és a Gyirmót színeiben összesen 52 NB I-es bajnokin szerepelt, míg Hrabina a Nyíregyháza mezében egyszer lépett pályára az élvonalban.

„Mindkét labdarúgóval megállapodtunk, így tavasszal biztosan nálunk futballoznak – mondta Zoran Szpisljak, a csabaiak vezetőedzője az NSO-nak. – Rajtuk kívül főleg fiatal játékosokkal bővítettük a keretünket, többen kerültek fel az ificsapatból. Az MTK-s Tönkő Róberttel egyelőre nem tudtunk megegyezni, viszont a Puskás Akadémia által csábított Szélpál Norbert és a DVTK érdeklődését felkeltő Bényei Balázs marad nálunk."

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők
: Gyurján Bence
(Gyirmót FC Győr), Hrabina Alex (Gyirmót FC Győr)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Babinyecz Balázs, Ilyés Tamás, Kmetykó Kevin
Kiszemeltek: Tönkő Róbert (MTK II, próbajáték)
Távozók: Huszár Gergő (szabadon igazolható), Ihrig-Farkas Sebestyén (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Mursits Roland (Cegléd), Takács Péter (Cegléd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik