Gyirmót: a magyar válogatott középpályás szerződést kaphat

Vágólapra másolva!
2017.02.08. 10:17
null
Czvitkovics Péter Gyirmótra szerződhet (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport Online múlt héten jelezte, hogy Czvitkovics Péter csatlakozott az NB I-ben sereghajtó Gyirmót csapatához. A Vasastól eltanácsolt, tízszeres válogatott középpályás továbbra is Urbányi István vezetőedző együttesével készül, és úgy tudjuk, jó eséllyel szerződést is kaphat.

 

 

Mint ismeretes, a Vasasnál a tavalyi sérülése után már nem számoltak Czvitkovics Péterrel, aki előbb az MTK-tól kért és kapott edzéslehetőséget, majd múlt héten a Gyirmóthoz csatlakozott.

A középpályás már egészséges, teljes értékű munkát végez, és ha nem lesz problémája a lábával, akkor a héten jó eséllyel megállapodást is köthet az újonccal – értesült a Nemzeti Sport Online.

Úgy tudjuk, Gyirmóton további három-négy futballista szerződtetésével számolnak, nagyobb részt légiósok érkezhetnek. Így jelentősen átalakulhat az őszi keret, hiszen hét új játékossal már szerződést kötött a klub, miközben nyolcan távoztak, de utóbbiak száma is nőhet. Hírlik, hogy Gyurján Bence és Hrabina Alex az NB II-es Békéscsabához kerülhet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: „Bebeto” Bara Mamadou Lamine Ndiaye (szenegáli, Doxa Katokopiasz – Ciprus), Kristián Kolcák (szlovák, MFK Ruzomberok – Szlovákia), Nagy Sándor (ukrajnai, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Anto Radeljic (bosnyák, Zrinjski Mostar – Bosznia-Hercegovina), Tamás Krisztián (Spezia Calcio – Olaszország), Volodimir Tancsik (ukrán, Olimpik Doneck – Ukrajna)
Kölcsönbe érkezők: Veres Szilárd (romániai, CFR Cluj – Románia)
Kölcsönből visszatérők: Máté János
(Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Czvitkovics Péter
(szabadon igazolható, legutóbb Vasas)
Távozók: Balogh Béla (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (szabadon igazolható, felbontották a szerződését, érdeklődnek iránta: Vancouver Whitecaps – Kanada), Horváth Adrián (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Nagy Sándor (Ceglédi VSE, szabadon igazolhatóként), Nagy Olivér (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Simon Attila (Dorogi FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Jancsó András (Haladás), Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Gyurján Bence (Békéscsaba), Hrabina Alex (Békéscsaba)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik