NB II: Horváth Ferenc visszatért korábbi klubjához - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.20. 18:03
null
A Fradi elleni súlyos vereség után Horváth Ferenc feladata ráncba szedni az SzTK-t (Fotó: sztkfutball.hu)
A Szigetszentmiklósi TK-Erima hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy Horváth Ferenc követi a vezetőedzői poszton a héten menesztett Székely Tibort.

 

A szakember 2011 és 2012 ősze között dolgozott már a másodosztályú klubnál, amelyhez ezer szállal kötődik. Horváth Ferenc a szigetszentmiklósi munka után került az NB I-be, az élvonalban dolgozott a Kecskemétnél, a Paksnál és a Győri ETO-nál, amellyel – a klub történetének legjobb tavaszi szereplését produkálva – második helyen végzett az élvonalban.

„Most közös érdek és akarat volt, hogy visszatérjen hozzánk, hiszen Horváth Ferenc jelenleg nem dolgozik, mi pedig ismét sikeresek akarunk lenni, emellett pedig közös érdekünk, hogy a szakember karrierje ismét felfelé íveljen, ehhez minden támogatást megadunk” – olvasható az SzTK közleményében.

A klub tájékoztatott arról is, hogy a megállapodást határozatlan időre kötötték, az együttműködés addig tart, amíg Horváth Ferenc nem kap NB I-es ajánlatot, illetve az SzTK-Erima nem találja meg végleges vezetőedzőjét.

Az SzTK kedd este súlyos, 7–1-es vereséget szenvedett a nem a legerősebb tizenegyével felálló Ferencvárostól a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A klub ezt követően menesztette Székely Tibort, és közleményben kért elnézést „az elszenvedett megalázó és az egyesület hírnevét megtépázó vereség miatt”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik