NB II: gólerős csatár a ZTE ötödik nyári új szerzeménye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 16:40
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE kétéves szerződést kötött Horváth Rolanddal – számolt be róla a zalaiak Facebook-oldala.

A 21 éves támadó Csákvárról érkezik Zalaegerszegre. Horváth Roland a Fejér megyeiek színeiben az előző szezonban 23 mérkőzésen 9 gólig jutott, ezzel második lett a csákváriak házi góllövőlistáján. A nyár folyamán több NB I-es és NB II-es klub érdeklődését is felkeltette (többek között a Paks is vitte volna), de végül a zalaiakhoz kötelezte el magát.Horváth Roland a Fejér megyeiek színeiben az előző szezonban 23 mérkőzésen 9 gólig jutott, ezzel második lett a csákváriak házi góllövőlistáján. A nyár folyamán több NB I-es és NB II-es klub érdeklődését is felkeltette (többek között a Paks is vitte volna), de végül a zalaiakhoz kötelezte el magát.

Horváth Roland a ZTE ötödik nyári új szerzeménye: a zalaiak korábban már átigazolták Gyagya Attilát, Koller Krisztiánt, Kovács Dánielt és Nagy Tamást is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL

Érkezők: Gyagya Attila (KTE), Horváth Roland (Csákvár), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Kovács Dániel (KTE), Nagy Tamás (Lombard Pápa)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Kocsis Adrián (Kozármisleny)

Az utánpótlásból felkerültek: Bedi Bence

Kiszemeltek:

Távozók: Czirjék Zoltán (Ajka), Farkas Norbert (szabadon igazolható), Denis Grbic (szlovén, szabadon igazolható), Károly Bálint (szabadon igazolható), Kovács Gergő (szabadon igazolható), Kovács György (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Délczeg Gergely (Honvéd, ?), Króner Martin (DVSC, ?)

Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik