nemzetisport.hu 2018.01.10 20:43 Frissítve: 2018.01.10 20:59

NB II: Európa-liga-rutinnal felvértezett védő Kisvárdán

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda, méghozzá három új játékossal a fedélzeten – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.


Ahogy azt megírtuk, a Haladástól távozó Jánvári Gábor másfél évre szóló szerződést kötött a Kisvárdával. A szabolcsi csapatnál folytatja pályafutását a várdaiak honlapja szerint magyar felmenőkkel is rendelkező Rados Protics. A 30 éves szerb balhátvéd játszott Ukrajnában, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában is, az FK Sarajevo színeiben pedig a 2014–2015-ös szezonban az Európa-liga főtábláján is szerepelt. Legutóbb a szerb élvonalbeli szabácsi Macsva futballistája volt.

A Honvéd-MFA játékosa, Soós Dávid is Kisvárdán folytatja, visszatér viszont Kispestre Erdélyi Botond. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a keret ezennel teljes, további változások nem várhatóak.

A csapat vasárnap Egyiptomba utazik edzőtáborozni, majd február elején Törökországba. A programban kilenc edzőmeccs szerepel, az ellenfelek kiléte még nem ismert.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.04.13 19:43:05

Labdarúgó NB II KOVÁCS ERIKA, TUMBÁSZ HÉDI (fotók)

„Ha elmondanám a véleményemet arról, hogyan jutottunk ki az Eb-re, lehet, hogy lelőnének…”

2018.03.28 15:36:44

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A hajrában kapott ki az ETO Szolnokon • Fordulás után harcolta ki a győzelmet a Gyirmót • Döntetlent hozott a villanyfényes premier Budafokon.