HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.05.01 09:07 Frissítve: 2017.05.22 00:57

NB II: edzőkeringő a Soroksár–Nyíregyháza vonalon?

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a nyáron folytatódhat a keringő a Soroksár–Nyíregyháza vonalon. A Soroksár NB II-es labdarúgócsapatától a tavaszi szezon közben szerződött Nyíregyházára Szűcs Mihály sportigazgató, akit a nyáron Lucsánszky Tamás vezetőedző is követhet, míg a legutóbb a Szparinál dolgozó Mátyus János ellenkező utat járhat be.

HIRDETÉS

 

Korábban már jeleztük, hogy a nyáron további változások várhatók Nyíregyházán, ahová tavasszal már érkezett Szűcs Mihály sportigazgató, Véber Györgyöt pedig Dajka László váltotta a vezetőedzői poszton. Az egyik változás az lehet, hogy a jelenleg a Paksi FC vezetőségében dolgozó Elbert Gábor ügyvezető lehet az NB II-ben jelenleg 11. helyen álló csapatnál.

A vezetőedzői posztra a bajnokságban jelenleg 4. Soroksár szakvezetője, Lucsánszky Tamás a kiszemelt, míg a nyírségiekkel egymás után két bajnokit megnyerő (a 31. fordulóban éppen a Soroksár ellen) Dajka László az utánpótlásban kaphat szerepet.

A nyíregyházi klubot megkerestük a hírrel kapcsolatban, de egyelőre nem reagáltak hívásunkra.

Eközben a Ferencváros utánpótlásából a szezon közben távozó, azóta már soroksári sportigazgatóként dolgozó Dragóner Attila korábbi ferencvárosi csapattársát, az ősszel még a Nyíregyháza vezetőedzőjeként dolgozó Mátyus Jánost csábíthatja Soroksárra, vele tarthat Kakas László kapusedző is, aki korábban már edzősködött a klubnál (többek között a magyar válogatott és a Ferencváros kapusedzője is volt).

Nemrég Kubatov Gábor, az FTC elnöke azt a lehetőséget is felvetette, hogy Lipcsei Péter kerül a Fradival együttműködő Soroksárra vezetőedzőnek, de úgy tudjuk, Mátyusnak erre most nagyobb az esélye.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.16 15:55:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Győzött, és élre állt a Csaba • Négyet vágott az ETO, a Gyirmót és a Budaörs • Soroksári zakó Óváron • A ZTE ikszelt a Balmaz ellen.

2018.08.29 17:24:39

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Várhidi: Kivégeztek minket • A Dorog négyet vágott a Barcikának • A Szpari a 95. percben bukott két pontot.

2018.08.26 11:30:16

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Döntetlenül zárult az ETO–Vasas rangadó • A ZTE Nyíregyházán is győzni tudott • Újra nyert a Csaba.

HIRDETÉS
HIRDETÉS