NB II: Debrecen, Parma, Békéscsaba, Gyula után…

Vágólapra másolva!
2015.08.04. 16:28
Új játékost szerződtetett a Balmazújváros másodosztályú labdarúgócsapata, az 1995-ben született Pataki Zsolt Gyuláról érkezett a csapathoz. A 188 cm magas belső védő, korábban többször is szerepet kapott az U-válogatottakban.

„Debreceni vagyok, és gyerekként az Olasz Focisuliban kezdtem Hegedűs Gáboréknál, ahonnan a Loki Focisulihoz kerültem. Ezt követően a DVSC utánpótláscsapataiban játszottam, egészen az U17-es korosztályig. Kettőezer-tizenegyben kikerültem Olaszországba” – mondta a balmazfoci.hu-nak Pataki Zsolt.Pataki Zsolt.

„Olaszországban a játék védekező részéből olyan képzést kaptunk, olyan gyakorlatokat végeztünk, amelyekkel itthon addig nem találkoztam. Az köztudott, hogy az olasz foci taktikailag nagyon erős, erre is nagy hangsúlyt fektetnek ott. A fizikai felkészítésnél nem éreztem nagy különbséget, igaz, én utánpótláscsapatoknál voltam és alsóbb osztályú felnőttegyütteseknél, az élcsapatok felnőtt gárdáinál ez keményebb lehet. Különben itt, Balmazújvároson olyan kemény, profi nyári felkészülésünk volt, amelynél jobbal nem találkoztam odakinn sem. (…) Az utolsó olaszországi időszakomban nem úgy alakultak a dolgaim, ahogyan azt elterveztem, ezért kettőezer-tizennégy telén úgy döntöttem, hazatérek, ekkor Békéscsabára igazoltam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik