HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.07.10 07:28 Frissítve: 2015.03.26 12:08

NB II: az Újpest korábbi tulajdonosa a Kisvárdán segít

Már a felkészülés kezdetére teljesen kicsinosították a kisvárdai várkerti futballpályát, megfelelve az MLSZ licenc- és biztonsági követelményeinek. Ezek után „csak" annyi hiányzik, hogy a másodosztályba 35 év után visszakerülő klub csapata is alkalmassá váljon az egycsoportos NB II-re, de efelől az örök optimista szakvezetőnek, a Nyíregyháza Spartacust 2007 és 2009 között klubmenedzserként ötven élvonalbeli mérkőzésen is irányító Révész Attilának nincs kétsége.

HIRDETÉS


„Szeretnénk megtartani az értékeinket, mert úgy látjuk, hogy a feljutást kiharcoló gárdánk magja megállja majd a helyét a másodosztályban is. Erre utal, hogy az osztályozón a keleti ágon középcsapatnak számító Szegedet múltuk felül – mondta a szakmai igazgató, aki hétfőn tartotta meg a nyár első edzését az újoncnál. – Látjuk azt is, milyen posztokon van szükségünk erősítésre, ám a létszámcsökkentések ellenére hiába van rengeteg játékos a piacon, nagyon nehéz közülük a számunkra megfelelőket kiválasztani. Olyan csapatot szeretnénk építeni, amelyben nem hemzsegnek kiemelkedő tudású futballisták, de nagyon egységes és fiatalos lesz."

A kisvárdaiak nagyjából százmillió forintos költségvetéssel vágnak neki a bajnoki évnek, és már biztos, hogy támogatóként szerepet vállal az Újpest FC korábbi tulajdonosa, Tolnai Sándor, aki kisvárdai származású. A városi összetartást szimbolizálva a csapatot Várda Labdarúgó Kft. néven üzemeltető társaság Kisvárda néven nevezett a bajnokságba.

Az újonc új szerzeményének tekinthető a legutóbb egyaránt Putnokon szóhoz jutó szerb Dusan Pavlov és Üveges Szabolcs, a Honvéd akadémiájáról érkező, ám Szabolcs-Szatmár-Beregből induló Kapacina Valér, valamint a nyírbátori Pálvölgyi Balázs.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.16 15:55:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Győzött, és élre állt a Csaba • Négyet vágott az ETO, a Gyirmót és a Budaörs • Soroksári zakó Óváron • A ZTE ikszelt a Balmaz ellen.

2018.08.29 17:24:39

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Várhidi: Kivégeztek minket • A Dorog négyet vágott a Barcikának • A Szpari a 95. percben bukott két pontot.

2018.08.26 11:30:16

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Döntetlenül zárult az ETO–Vasas rangadó • A ZTE Nyíregyházán is győzni tudott • Újra nyert a Csaba.

HIRDETÉS
HIRDETÉS