R. B. 2019.07.11 22:16 Frissítve: 2019.07.12 23:29

NB II: albán korosztályos válogatottal erősített a Szpari

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján bejelentette Cenaj Drilon és Szekszárdi Tamás érkezését.

Drilon (jobbra) két évre írt alá a Szparival (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

 

A 21 esztendős Drilon két évre írt alá új klubjával. A magyar papírokkal is rendelkező középpályás korábban a bosnyák és az albán korosztályos válogatottakban is pályára lépett. Az előző idényben a román másodosztályú Pandurii és az ACS Energeticianul színeiben összesen 26 bajnoki meccsen játszott.

A 25 éves Szekszárdi ugyancsak kétéves szerződést kötött a Szparival. A középpályásként és védőként bevethető futballista Pakson kezdte pályafutását, a legutóbbi idényben Vácon szerepelt, s 26 NB II-es mérkőzésen kapott lehetőséget.

A Nyíregyháza bejelentette azt is, hogy a saját nevelésű Ötvös Bence két évvel meghosszabbította szerződését. A 21 esztendős középpályás az NB II előző kiírásában 26 találkozón összesen egy gólt szerzett.

A Szpari a hétvégén Szlovéniába utazik edzőtáborba, ahol július 20-án a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató el-Ittihad Kalbával is megmérkőzik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Cenaj Drilon (albán, ACS Energeticianul – Románia), Alan Kovác (szlovák, ETO FC Győr), Papp Máté (Csákvár), Svedyuk Alex (ukrán-magyar, Jászberény), Szekszárdi Tamás (Vác), Tóth Barna (Monor)
Távozók: Bakos Szabolcs (Budaörs), Fadgyas Tamás (?), Forró Gyula (?), Nagy József (?), Rubus Tamás (Kisvárda), Rokszin Ádám (Szolnok ?) 

 

2019.11.05 23:58:08

Labdarúgó NB II F. B.

Az MTK győzelemmel távozott Gyirmótról • A Békéscsaba négyet kapott Dorogon • Csak ikszelt otthon a Csákvár.

2019.11.03 01:15:03

Labdarúgó NB II F. B.

Balajti duplája kevés volt a Vasasnak • A ráadásban döntött a Barcika • Győrben nyert a Budafok • A Gyirmót legyőzte a Szparit.