NB II: a Siófok szerint győriek lehettek az ETO-szurkolót bántalmazó őrök

Vágólapra másolva!
2019.08.22. 16:47
null
Az ETO szurkolójának eltört az arccsontja (Fotó: Kisalföld/H. Baranyai Edina)
Korábbi sajtóhírek szerint a BFC Siófok alkalmazottai bántalmazták Horváth Tibort, ám a klub ezt most hivatalos közleményében cáfolta meg.

Mint arról beszámoltunk, az ETO FC Győr szurkolóját, Horváth Tibort úgy megverték a mérkőzés biztonsági őrei, hogy eltört az arccsontja. Eddig mindenki úgy tudta, hogy siófokiak voltak a biztonsági őrök, a BFC Siófok hivatalos közleményében viszont az áll, hogy győriek lehettek a bántalmazók.

A BFC Siófok közleménye:

„A BFC Siófok teljes kollektívája megdöbbenve értesült a győri szurkolóval kapcsolatos incidensről. A BFC ahogy eddig, úgy ezután is mélyen elítéli az erőszakot stadionon kívül és belül egyaránt. Mindig élen jártunk a fair play és a rend betartásában és betartatásában. Természetesen a hír hallatán azonnal írásos jelentést kértünk be a biztonsági szolgálatot végző partnertől, amely cég (tudomásunk szerint győri) alkalmazottai (tehát nem a klub biztonsági emberei, ahogy az tévesen, több helyen is megjelent a sajtóban) látták el a biztonsági szolgálatot a stadionban ezen az estén. Ezzel egyidejűleg a rendőrséggel is felvettük a kapcsolatot az eset kapcsán. Jelenleg várjuk a vizsgálat eredményét, és bízunk benne hogy mielőbb kiderül a teljes igazság. A megsérült szurkolónak ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk!”

Az ETO FC Győr a Facebook-oldalán posztolt az esetről:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik