NB II: a Barcikáról távozó csatár a Ceglédhez írt alá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.19. 06:40
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikától múlt héten távozó támadó, Olasz Dénes a szintén másodosztályú Ceglédi VSE-ben folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

A 30 esztendős támadó, Olasz Dénes pályafutása során szerepelt a Kazincbarcika, a Mezőkövesd, a Videoton-Puskás Akadémia, a Putnok, a Kaposvár, az Ajka és a Szolnok színeiben is. Olasz Dénes pályafutása során szerepelt a Kazincbarcika, a Mezőkövesd, a Videoton-Puskás Akadémia, a Putnok, a Kaposvár, az Ajka és a Szolnok színeiben is.

A játékos több mint 200 mérkőzésen lépett pályára az NB II-ben, de van 13 NB I-es bajnokija is. A másodosztályban eddig 44, míg az NB I-ben egy gólt szerzett.

Ősszel 17 bajnokin négy gólt szerzett a Kazincbarcika színeiben az NB II-ben, de a közelmúltban közös megegyezéssel szerződést bontott a borsodi klubbal és távozott.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDI VSE-NÉL
Érkezők: Fejes János (Jászberény), Földi Botond (Mezőkövesd – kölcsönbe), Olasz Dénes (Kazincbarcika, szabadon igazolhatóként), Pallagi Botond (Érd), Póti Krisztián (Monor, szabadon igazolhatóként), Szilágyi Péter (Siófok), Varjas Zoltán (Mezőkövesd – kölcsönbe)
Távozók: Asztalos Dávid (Monor, szabadon igazolhatóként), Kitl Krisztián (DVTK – kölcsönből vissza, onnan SBTC, kölcsönbe), Nánási Balázs (Kecskeméti TE, szabadon igazolhatóként), Nyilas Elek (Tiszakécske, szabadon igazolhatóként), Tímári Norman (Kelen SC, szabadon igazolhatóként)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik