NB II: támadó távozott Kazincbarcikáról, középpályás érkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.15. 14:38
Olasz Dénes távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikától, míg Ádám Ferenc Ózdról érkezett a borsodi klubhoz az átigazolási időszak utolsó napjaiban.

„Olasz Dénes kérte szerződése felbontását, mivel több játéklehetőségre vágyik annál, mint amit nálunk kap – mondta Gálhidi György, a barcikaiak vezetőedzője a Nemzeti Sport Online-nak. – Szerződtettük viszont Ádám Ferencet, a támadó középpályás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú Ózdi FC-tól érkezett hozzánk.”„Olasz Dénes kérte szerződése felbontását, mivel több játéklehetőségre vágyik annál, mint amit nálunk kap – mondta Gálhidi György, a barcikaiak vezetőedzője a Nemzeti Sport Online-nak. – Szerződtettük viszont Ádám Ferencet, a támadó középpályás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú Ózdi FC-tól érkezett hozzánk.”

A 30 esztendős támadó, Olasz Dénes pályafutása során szerepelt a Mezőkövesd, a Videoton, a Putnok, az Ajka és a Szolnok színeiben is. Ősszel 17 bajnokin négy gólt szerzett a Kazincbarcika színeiben.

A 21 éves, debreceni nevelésű Ádám Ferenc ősszel 14 bajnokin 13 gólt szerzett a megyei I. osztályban. A középpályást Ózdról ismeri Gálhidi György, hiszen 2018 nyarán még a borsodiaknál edzősködött.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Cristian Chifu (román, FC Hermannstadt – Románia (Nagyszeben)), Ádám Ferenc (Ózdi FC), Virág Ákos (szabadon igazolható, legutóbb Cegléd)
Távozók: Kovács Olivér (szabadon igazolható), Olasz Dénes (szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik