MTK: Zsóri Dániel a kórházból üzent

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.11. 09:10
null
Zsóri Dánielt mentő vitte el az MTK győri meccséről (Fotó: Török Attila)
Mint beszámoltunk róla, Zsóri Dánielt mentő szállította a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházba az MTK Budapest ETO FC Győr elleni NB II-es bajnokiján, miután ütközött a hazaiak kapusával, Ruisz Barnabással és eszméletét is elveszítette. A fővárosi kék-fehérek támadója már az éjszaka folyamán üzent a szurkolóknak a kórházból.

Az MTK közösségi oldalán számolt be róla, hogy szerencsére minden rendben van Zsóri Dániellel.



LABDARÚGÓ NB II
30. FORDULÓ
ETO FC GYŐR–MTK BUDAPEST 1–2
(0–0)
Győr, ETO Park, 600 néző. Vezette: Kovács Imre (Ring Kevin, Nagy Viktor)
ETO: Ruisz – Kovács K., Fodor F., Szujó, Csontos – Kiss Bence (Priskin, 84.), Tuboly – Borsos (Huszár M., 70.), Vitális (Vinkler, 84.), Lacza (Óvári, 78.) – Szendrei Á. Vezetőedző: Antonio Munoz
MTK: Rácz G. – Varjú B., Bobál D., Szépe, Poór – Kata, Bognár I., Horváth A. (Palincsár, 70.) – Stieber Z. (Mezei, 70.), Zsóri (Kovács M., 61.), Zuigeber (Molnár Á., 97.). Vezetőedző: Horváth Dávid
Gólszerző: Huszár M. (90+1.), ill. Horváth A. (65.), Kovács M. (81.)
MESTERMÉRLEG
Antonio Munoz: –
Egészen más volt a csapat mentalitása, mint korábban a Gyirmót ellen. Az eredménnyel ugyan nem lehetünk elégedettek, ám ez a felfogás biztató lehet a jövőre nézve.
Horváth Dávid: – Az első félidőben sem védekezésben, sem támadásban nem voltunk hatékonyak. A szünet után labdabirtoklásban riválisunk fölé kerekedtünk, s örülhetünk a minimális különbségű győzelemnek.

A MÉRKŐZÉSRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik