HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.02 14:46 Frissítve: 2017.07.02 15:20

MTK: újabb változás, teljes lett a stáb

Janta Gábor lett az MTK labdarúgócsapatának technikai vezetője, vele teljes lett az előttünk álló szezonban az NB II-ben szereplő klub szakmai stábja – írja az mtkbudapest.hu.

HIRDETÉS

 

 

Mint ismert, Feczkó Tamás lett az MTK vezetőedzője, a Balmazújvárosból érkező tréner korábbi klubjából magával hozta György Roland Sándor erőnléti és rehabilitációs edzőt, Fekete Róbert kapusedzőt, valamint Szergej Pacaj másodedzőt, akikkel már több mint két éve együtt dolgozik. Tihanyi Miklós masszőr és Nagy Enikő sportpszichológus is az MTK szakmai stábját erősíti.

A régi stábból továbbra is az MTK-nál folytatja Dreissiger Imre és Kincses Dániel, Dömök István masszőr, Máté Gábor szertáros, valamint Beregi István videoelemző. Ugyanakkor távozik az első csapattól Tamási Zsolt, Petres Tamás, Kiss János, Andrusch József és Sipos Péter is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS