Megyei foci: korábbi NB I-es játékos segít a Felsőtárkánynak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.06. 10:35
Zabos Attila személyében tapasztalt, korábbi NB I-es labdarúgót igazolt a Heves megyei első osztályban szereplő Felsőtárkány SC – számolt be róla a heol.hu.

„Négy sérült és egy eltiltott játékosunk miatt csupán 13 labdarúgónk maradt, ezért feltétlenül és gyorsan cselekednünk kellett – árulta el a megyei portálnak Szarvas László, a felsőtárkányiak titkára. – Sorra vettük a lehetőségeket, több játékossal is egyeztettünk, közülük Zabos Attila és Nagy Gábor vállalta, hogy rendelkezésünkre áll és próbál segíteni nekünk."Zabos Attila és Nagy Gábor vállalta, hogy rendelkezésünkre áll és próbál segíteni nekünk."

Zabos Attila az MTK, a Vasas és a Nyíregyháza színeiben 182 mérkőzésen szerepelt az NB I-ben. A 36 éves középpályás legutóbbi klubját az NB III-as Putnok jelentette, ahol két éve játszott utoljára.

Nagy Gábor is rég túljutott már labdarúgó-pályafutása zenitjén, és évek óta edzősködik. Pillanatnyilag az FC Hatvan utánpótlás-szakágvezetőjeként ténykedik, de fizikálisan jó állapotban van, így igent mondott a tárkányiaknak.

A két labdarúgó már pályára is lépett a tegnapi, Eger SE elleni derbin, ahol a Csuhay József által trenírozott egriek 8–1-re nyertek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik