Magyar Kupa: góllal mutatkozott be a csatár új csapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.27. 13:41
Éppen egy hónapja, szeptember 26-án igazolta át Balázs Richárdot a labdarúgó NB II újonca, a Mosonmagyaróvár. Az előző szezonban még a Szigetszentmiklóst erősítő támadó az NSO információi szerint az elmúlt időszakban combsérüléssel bajlódott, de mostanra felépült. Szerdán, a Gyirmót FC Győr elleni Magyar Kupa-találkozón első alkalommal kapott lehetőséget új csapatában és gólt is szerzett.

Balázs Richárd az előző szezonban az SZTK-Erima színeiben 7 góllal a házi góllövőlista második helyén végzett, és a másodosztálytól búcsúzó csapat egyik legjobbja volt. Ezért tűnt meglepőnek, hogy a csatár sokáig nem talált magának csapatot – végül az NB II újonca, a Mosonmagyaróvár szerződtette szeptember végén, de a játékos combsérülés miatt eddig nem volt bevethető.

Balázs a Gyirmót FC Győr elleni Magyar Kupa-meccsen végre játszhatott, a 39. percben be is talált, amivel vezetéshez juttatta együttesét, azonban a gyirmótiak fordítottak és továbbjutottak.

A 26 esztendős Balázs Richárd pályafutása során a Szigetszentmiklós mellett szerepelt Baja, a Sopron és a Békéscsaba színeiben is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik