Felkészülés: a Nyíregyháza 4–1-re megverte a vb-re készülő U-válogatottat

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2019.10.19. 07:04
null
A fehérben játszó U-válogatott Telkiben találkozott az NB II-es Nyíregyházával (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
Az október 26-án kezdődő brazíliai U17-es világbajnokságra készülő magyar korosztályos labdarúgó-válogatott ellen játszott felkészülési mérkőzést az NB II-es Nyíregyháza Spartacus. Zoran Szpisljak együttese Telkiben 4–1-re győzött – számolt be róla a klub honlapja.

 

A Balmazújváros kizárása miatt az NB II-ben e hétvégén szabadnapos a Nyíregyháza Spartacus, ezért jöhetett létre a brazíliai U17-es világbajnokságra készülő magyar válogatott elleni felkészülési meccs Telkiben.

Zoran Szpisljak, a szabolcsiak trénere az első félidőben főként fiataloknak adott lehetőséget, de a szünet után már alapcsapatának több tagja is pályára lépett, így a Szpari a második félidőben fordítani tudott és végül fölényesen nyert. A Nyíregyházában a korábbi Spartacus-játékos, Csilus Ádám is szerepelt, ő jelenleg az együttessel tréningezik.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország U17-U18–Nyíregyháza Spartacus 1–4 (1–0)

Telki

Magyarország:
Hegyi – Orosz D., Posztobányi, Balogh B., Horváth M. – Ominger, Kata – Komáromi, Kosznovszky, László D. – Németh A. Csereként pályára lépett: Buna, Zuigeber, Major S., Hosszú, Baráth P., Tóth B., Mester, Vaits. Szövetségi edző: Preisinger Sándor
Nyíregyháza
: Jova (Csorvási) – Csilus Á. (Talabér), Pejovics, Végső (Fodor F.), Svedyuk – Ötvös (Szekszárdi), Cenaj (Kártik) – Starosta (Hornyák), Motkó (Kovác), Tóth Á. (Szinanovics) – Kovács N. (Tóth B.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak
G:
Németh A., ill. Tóth B. (2, az elsőt 11-esből), Szinanovics, Pejovics.

A Nyíregyházához kapcsolódó hír még, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség Fellebbviteli Bizottságának fellebbviteli tanácsa határozatot hozott Zoran Szpisljak vezetőedző eltiltása ügyében – mint ismeretes, a trénert a szeptember 18-i, ETO FC Győr elleni mérkőzésen történt botrányos események miatt három találkozóról „meszelték el”. A szabolcsi klub az eltiltás enyhítéséért fellebbezett – a fellebbezés költségeit maga Zoran Szpisljak állta –, de a fellebbviteli tanács döntése értelmében nem csökkentették az edző eltiltását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik