HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.01.28 18:22 Frissítve: 2014.10.28 01:50

Felkészülés: kikapott osztrák ellenfelétől a Sopron

Egygólos vereséget szenvedett a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE az osztrák másodosztályban szereplő Mattersburgtól. A soproniaknál csereként pályára lépett a Paksról újonnan szerződtetett középpályás, Heffler Norbert is.

HIRDETÉS

 

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Mattersburg (osztrák)–Soproni VSE 1–0 (1–0)

Mattersburg, 50 néző
Mattersburg:
Dau – Höller, Malic, Rath, Sanchez – Majstorovic, Sprangler, Farkas, Pink – Taschner, Klemen. Csereként pályára lépett: Kuster, Erhardt, Steiner, Novak, Lovin, Spuller, Mörz, Ressler
Soproni VSE:
Halasi – Maráczi, Baranyai, Sifter, Czár – Horváth A. – Varga G., Deme, Gaál, Szabó L. – Faggyas. Csereként pályára lépett: Heinrich, Tóth M., Pados, Nyilasi B., Németh L., Heffler N., Szabó Zs., Balázs R.
Gólszerző:
Pink (45.)

Supka Attila szakmai igazgató a soproni klub honlapján a következőképpen értékelte a találkozót:

„Ilyen mérkőzésekre lenne szükség ahhoz, hogy a csapat megszokja, milyen a kemény játék. Egy agresszív, harcos csapat ellen játszottunk, ami nem igazán ízlett nekünk az elején, aztán próbáltuk átvenni a játék kezdeményezését, ami időnként sikerült, időnként nem. Volt egy-két hiba a védekezésünkben, amit ki kell javítani, sajnos ezekből helyzeteket teremtettek. Előre játékunkból hiányzott az agresszivitás, gyorsabban kellene támadni a labdákat a támadóinknak, és a kapu elé érkezéseknél is sokkal erőszakosabban kellene elszakadni az ellenfél védőjétől, hogy gólt, gólokat tudjunk szerezni. A mérkőzés elérte a célját, bízunk benne, hogy a következő meccseken is tudunk tanulni, és jobbak leszünk."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.16 15:55:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Győzött, és élre állt a Csaba • Négyet vágott az ETO, a Gyirmót és a Budaörs • Soroksári zakó Óváron • A ZTE ikszelt a Balmaz ellen.

2018.08.29 17:24:39

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Várhidi: Kivégeztek minket • A Dorog négyet vágott a Barcikának • A Szpari a 95. percben bukott két pontot.

2018.08.26 11:30:16

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Döntetlenül zárult az ETO–Vasas rangadó • A ZTE Nyíregyházán is győzni tudott • Újra nyert a Csaba.

HIRDETÉS
HIRDETÉS