HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.01.28 18:22 Frissítve: 2014.10.28 01:50

Felkészülés: kikapott osztrák ellenfelétől a Sopron

Egygólos vereséget szenvedett a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE az osztrák másodosztályban szereplő Mattersburgtól. A soproniaknál csereként pályára lépett a Paksról újonnan szerződtetett középpályás, Heffler Norbert is.

HIRDETÉS

 

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Mattersburg (osztrák)–Soproni VSE 1–0 (1–0)

Mattersburg, 50 néző
Mattersburg:
Dau – Höller, Malic, Rath, Sanchez – Majstorovic, Sprangler, Farkas, Pink – Taschner, Klemen. Csereként pályára lépett: Kuster, Erhardt, Steiner, Novak, Lovin, Spuller, Mörz, Ressler
Soproni VSE:
Halasi – Maráczi, Baranyai, Sifter, Czár – Horváth A. – Varga G., Deme, Gaál, Szabó L. – Faggyas. Csereként pályára lépett: Heinrich, Tóth M., Pados, Nyilasi B., Németh L., Heffler N., Szabó Zs., Balázs R.
Gólszerző:
Pink (45.)

Supka Attila szakmai igazgató a soproni klub honlapján a következőképpen értékelte a találkozót:

„Ilyen mérkőzésekre lenne szükség ahhoz, hogy a csapat megszokja, milyen a kemény játék. Egy agresszív, harcos csapat ellen játszottunk, ami nem igazán ízlett nekünk az elején, aztán próbáltuk átvenni a játék kezdeményezését, ami időnként sikerült, időnként nem. Volt egy-két hiba a védekezésünkben, amit ki kell javítani, sajnos ezekből helyzeteket teremtettek. Előre játékunkból hiányzott az agresszivitás, gyorsabban kellene támadni a labdákat a támadóinknak, és a kapu elé érkezéseknél is sokkal erőszakosabban kellene elszakadni az ellenfél védőjétől, hogy gólt, gólokat tudjunk szerezni. A mérkőzés elérte a célját, bízunk benne, hogy a következő meccseken is tudunk tanulni, és jobbak leszünk."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS