nemzetisport.hu 2014.01.28 18:22 Frissítve: 2014.10.28 01:50

Felkészülés: kikapott osztrák ellenfelétől a Sopron

Egygólos vereséget szenvedett a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE az osztrák másodosztályban szereplő Mattersburgtól. A soproniaknál csereként pályára lépett a Paksról újonnan szerződtetett középpályás, Heffler Norbert is.

 

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Mattersburg (osztrák)–Soproni VSE 1–0 (1–0)

Mattersburg, 50 néző
Mattersburg:
Dau – Höller, Malic, Rath, Sanchez – Majstorovic, Sprangler, Farkas, Pink – Taschner, Klemen. Csereként pályára lépett: Kuster, Erhardt, Steiner, Novak, Lovin, Spuller, Mörz, Ressler
Soproni VSE:
Halasi – Maráczi, Baranyai, Sifter, Czár – Horváth A. – Varga G., Deme, Gaál, Szabó L. – Faggyas. Csereként pályára lépett: Heinrich, Tóth M., Pados, Nyilasi B., Németh L., Heffler N., Szabó Zs., Balázs R.
Gólszerző:
Pink (45.)

Supka Attila szakmai igazgató a soproni klub honlapján a következőképpen értékelte a találkozót:

„Ilyen mérkőzésekre lenne szükség ahhoz, hogy a csapat megszokja, milyen a kemény játék. Egy agresszív, harcos csapat ellen játszottunk, ami nem igazán ízlett nekünk az elején, aztán próbáltuk átvenni a játék kezdeményezését, ami időnként sikerült, időnként nem. Volt egy-két hiba a védekezésünkben, amit ki kell javítani, sajnos ezekből helyzeteket teremtettek. Előre játékunkból hiányzott az agresszivitás, gyorsabban kellene támadni a labdákat a támadóinknak, és a kapu elé érkezéseknél is sokkal erőszakosabban kellene elszakadni az ellenfél védőjétől, hogy gólt, gólokat tudjunk szerezni. A mérkőzés elérte a célját, bízunk benne, hogy a következő meccseken is tudunk tanulni, és jobbak leszünk."

2019.05.19 14:25:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Budaörs a Csákvárnak, a Balmaz a Vácnak rúgott négyet • Nyert a Kaposvár • Szépen búcsúzott a Monor.

2019.05.13 09:58:07

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN

Edzőközpont-avatás után győzelemmel búcsúzott el közönségétől az NB II-ből feljutó ZTE.

2019.05.05 15:18:59

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Újabb Gyirmót-bukta • Kiesett a Monor • Levegőhöz jutott a Balmaz • Hatgólos meccsen ikszelt a Vasas.

2019.05.02 09:48:30

Labdarúgó NB II P. K.

Sallói: Itthon még nem egyértelmű, hogy egy klub legnagyobb értéke a játékos, a cél elérésének legfontosabb eleme a kiválasztás.