Felkészülés: gólgazdag iksz a Puskás Akadémia első beleki meccsén

Vágólapra másolva!
2013.02.11. 12:53
Vasárnap lejátszotta első felkészülési mérkőzését törökországi edzőtáborában az NB II Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia.

 

A felcsúti klub honlapja, a pfla.hu számolt be róla, hogy az ukrán másodosztályú Avangard Kramatorszk elleni kőkemény mérkőzésen kétszer is vezetett Benczés Miklós csapata, de a hajrában az ukránok egyenlíteni tudtak, így 4–4-es döntetlennel ért véget a felcsútiak első törökországi edzőmeccse.

A Puskás Akadémiában sérülés miatt nem lépett pályára a japán Nakamura Juki és a brazil Junior.

Benczés Miklós vezetőedző a mérkőzés után az ellenfél játékstílusáról is szót ejtett: „Az első törökországi ellenfelünk nagyon kellemetlen stílusban futballozott. A játékstílusa túlment az agresszivitás határán, az Avangard Kramatorszk játékosai sok durva belépőt követtek el. Ennek ellenére a mérkőzés nagy részében mi birtokoltuk többet a labdát, az történt, amit mi szerettünk volna, de a második félidő derekától már másról szólt a mérkőzés. Sok olyan szabálytalanság megtorlatlan maradt az ellenfél részéről, amely egyébként kiállítással járt volna."

A következő felkészülési meccset kedden, a román első ligás Municipal Studentesc ellen játssza a Puskás Akadémia.

PUSKÁS AKADÉMIA FCAVANGARD KVAMATORSZK 44 (2-1).
Belek.
PUSKÁS AKADÉMIA FC:
1. félidő: Somodi – Margitics, Vaszicsku, Aposztolopulosz, Farkas N. – Tóth, Luque, Szakály – Nagy D., Zsolnai, Gajdos.
2. félidő: Czirjék – Balog, Papucsek, Papp, Nagy Zs. – Polonkai (Orbán), Fabio, Soós – Nagy D., Zsolnai (Gajdos), Baracskai.
A Puskás Akadémia gólszerzői:
Nagy D., Gajdos, Nagy Zs., Zsolnai (11-esből)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik